France Scenario [Mini Mod]

Users who are viewing this thread

Leopold

Recruit
France Scenario
Mod Hakkında:
Rodok Krallığını kaldırarak Fransa Krallığı haline getirdim. Modelleme konusunda hiçbir bilgim olmadığı için yeni modeller ekleyemedim. Oyunda bulunan modelleri kullanarak Rodok trooplarını Fransa Troopları olarak değiştirdim. Askerler kesinliklikle benim hayal ürünümdür. Gerçek çağdaki askerler değildir. Aşağıda mod hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Yapılan ve Yapılmayan Yenilikler:
[*]Rodok Krallığının ismi Fransa Krallığı olarak değiştirildi. Renk koyu mavi oldu. Fransa Krallığı sefil bir halde olarak düşünüldü.
[*]Fransa Krallığına özel trooplar düzenlendi. Krallığın sefil durumu askerlere yansıtıldı. [Örneğin çıplak askerler]
[*]Yeni savaş müzikleri eklendi.
[*]Diplomasi özellikler eklendi.
[*]Ekmek, balık vb fiyatları arttı. [Malum Sefillik]
[*]Köylerden alınan asker sayısı arttı.

[*]Kral, leydi ve lordların isimleri değişecek.
[*]Şehir isimleri değişecek.

Trooplar ve Resimler:
eoZRpb.jpg

eQlo0y.jpg

xYl7y2.jpg

eoZR4X.jpg

wMy3M9.jpg

w1klA5.jpg

xVL1mP.jpg

eaDbOB.jpg

K4kv6Y.jpg

eaDbVd.jpg

Kd2AQZ.jpg

K4kvd0.jpg

Menü Müziği
 
Geliştirmem gereken yönlerimin olduğunu biliyorum. Ama böyle mini modlar yaparak kendimi daha iyi geliştirebileceğimi düşündüm. Bu arada Sancaklarını kullanmayı çok isterim. Teşekkürler.
 
Güzel olmuş başarılar dilerim.

Küçük bi düzeltme France değil French yaparsan daha iyi olur. Yani France olunca Fransa şövalye, Fransa mızraklı asker tarzı bişey olmuş. French ise Fransız demek yani daha iyi oturur.
 
Teşekkürler. Modu yayınlamadan önce düzenleme yapacağım dediğin gibi askerlerin isimlerini French olarak değiştireceğim.
 
France Huscarl I Çıplak Yapmışsın Zırh Felan Ekler Güzek Olabilir Ayrıca France Kinght Swadidan Alıntı Yapmış Onu Biraz Değiştirisen Harika Bir Mod Olur.
 
Bu modda garip birsey var hosuma gitti aynen arkadasindaki gibi :lol:
 
Yaptığınız yorumlar beni mutlu etti. Şu aralar modu bakıma alacağım. Önerileriniz doğrultusunda bazı troopları değiştireceğim. Ayrıca oyuna yeni sancaklar ve NPC`ler eklemeye çalışıyorum.
 
Leopold said:
Yaptığınız yorumlar beni mutlu etti. Şu aralar modu bakıma alacağım. Önerileriniz doğrultusunda bazı troopları değiştireceğim. Ayrıca oyuna yeni sancaklar ve NPC`ler eklemeye çalışıyorum.
Senden umutluyuz iyi işler yapacak gibisin birde Fransanın çıplak askerlerine göçer zırhı mıydı neydi onu ekle yada başka düşük kıyafet
 
Onların kıyafetlerini değiştireceğim merak etmeyin. Oyunda örneğin hanlarda şairler ile yapılan konuşmaları değiştirmeyi düşünüyorum. Birkaç gün içerisinde yaptığım değişiklikleri paylaşacağım.
 
Dosyaları karıştırırken yeni yeni şeyler öğreniyorum. Örneğin NPC ekleme gibi. Bazı kafamda planlar var onları oyuna aktardığımda mod bitmiş olacak. Eğer beğenilirse mini modtan daha büyük bir moda dönüştüreceğim.
 
Back
Top Bottom