Thatcherist
Hadi bakalım, hayırlısı.
Hacı daha light and darkness gibi bir mod çıkmadı.(Evlat en çok yaklaşan)Birde light and darkness 2013'lü yıllarda çıktı. Biz hala uğraşıyoruz o kadar kaliteli bir mod göremiyorum. Sizce yanılıyor muyum ?HyperCharge said:Ahmet Aktaş said:HyperCharge said:Efe Karacar said:nedeni ise kimsenin büyük işlere kalkışmadığıydı.
Ne?
bu güne kadar türkçe forumu temsil edecek adam gibi bir mod yapılmadı demek istedim.
Evlat var Aslında. Ama o senin Anno Domini 1300 projenden çooook sonra çıktığına göre dediğin doğru
Evlat farklı kategori de yer alıyor.genelde tarihsel modlar yapıldığı için söyledim bunu.Yoksa Evlat modu dışında başka iyisi yok bence.
frozenpainter said:Biz bir videodan çok modun indirme linkini bekliyorduk
Ne kadar var ?HyperCharge said:frozenpainter said:Biz bir videodan çok modun indirme linkini bekliyorduk
Ona var daha.
Yiğit Gün said:Ne kadar var ?HyperCharge said:frozenpainter said:Biz bir videodan çok modun indirme linkini bekliyorduk
Ona var daha.
HyperCharge said:Yiğit Gün said:Ne kadar var ?HyperCharge said:frozenpainter said:Biz bir videodan çok modun indirme linkini bekliyorduk
Ona var daha.
Senaryo ( sahnelerin bir kısmını, itemleri, krallıkları, troopları kapsıyor), sahneler ve arayüz görsellerini yapma, müzikler gibi şeyler kaldı, yapılacak sahne sayısı en az 50 olduğu için, sahnelerin yapımından dolayı azıcık daha uzun zaman alabilir.
multiplayer kısmını da unutmamak lazım, lakin multide 10 sahne yapmayı düşünüyorum, gerekli ülkeleri koyup sahneleri koyacağım, fakat, istanbulda ingilizler ile ruslar çarpışabilecek, o konuda bir şey yapmak istemiyorum, serbestlik açısından.
HyperCharge said:Modun 1.166'ya uyarlanma çalışmaları başarıyla tamamlandı, Battle Time modu kaldırıldı, Kafa kesme yeniden yapıldı varolan başka bir kod ile, kafa kesildiğinde script error vermeyecek artık. Sahne-menü projesinin de yarısına gelindi, presentation yazılması gerek, yazılınca bitecek. Düşük seviyeli bilgisayarlar için, sahne-menü oyun başında kapalı olacak. Harita'da U ya basınca çıkacak olan menüden ayarlayabilirsiniz.
mod 1.166'ya uyarlandığına göre, top kodunu azıcık değiştirip duvar yıkılmasını daha kapsamlı hale getirebilirim.
bu saydıklarım ve birkaç küçük düzenleme bitince, sahnelere başlayacağız.
Teşekkürler,Tüfekçi Başı said:Orijinal olmuş tebrik ederim. Türkçe'si var mı?
Kırılma anı olarak değilde direk Osmanlı'nın Yükselişi yapabilirsin.Tabi Türkçe olarak İngilizce isim dursun.HyperCharge said:Teşekkürler,Tüfekçi Başı said:Orijinal olmuş tebrik ederim. Türkçe'si var mı?
Türkçesi, Kırılma anı: Osmanlı'nın yükselişi. Ama kullanılmayacak gibi duruyor.