1886 Western Mod Türkçe Yama ---V2--- Çıkmıştır

Users who are viewing this thread

Yeni İmzalar Geldi...


Code:
[url=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,236849.0.html][[IMG]http://img689.imageshack.us/img689/7126/imagescav1p4ud.jpg[/IMG][/URL]



Code:
[url=http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,236849.0.html][IMG]http://img502.imageshack.us/img502/234/18661.jpg[/IMG][/URL]
 
Kardeş yama olmuyor.Yapamamışsın? bende hata var desem olmaz dediklerini tamamen doğru yaptım ama oyun ingilizce hala neden yamaları 1.011 çıkarırlarki? :sad:
 
Çok süper süper harikalude bir mod bazı hatalar giderilmeli en güzel yanı farklı özellikler olması harika bir mod türkçe yamasını arıyordum şimdi buldum..
 
Ellerine sağlık kardeş. Tam da bununla ilgili bir sıkıntım vardı. SAGOOLLLLLLL ELLERİNE SAGLIKKKK    :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 
V2 için verdiğin linke giriyorum. Yükleme çıktıktan sonra Sayfa bulunumadı vb. diyor. 10 sefer denedim Chrome ve Firefox olmak üzere. Sıkıntı benden kaynaklımı yoksa linkten mi_?
 
Hortlatması iyi olmuş aslında,indirdim ben TR yamayı.M&B'de oynadığım tek mod 1866 zaten. :mrgreen:
 
Kardeş eline sağlık yama güzel de ben oyunu kızılderililerle oynuyorum. v2yi indirmeme rağmen apaçiler ve mohikanlarda isimler hala lord urumuda lord asagur vs. filan. bunları neden değiştirmediniz? ben kendim değiştirebilir miyim? yama dosyasından değiştirmeye kalktığımda oyun içinde isimlerin sonunda ardarda noktali virgüller beliriyor. ben size isimlerin olmasını istediğim halini listeleyip ulaştırsam benim için hazırlayabilir misiniz?
 
Back
Top Bottom