uygarhuner
Regular
3.6 da sıkıntısız çalışıyor sinirlenip 450 günlük savemi sildim
eferollins said:Merhaba modun 3.6 versiyonunda bir sıkıntı çıkar mı?Eğer oynayış kısmında sıkıntılar çıkartacaksa modu son versiyonuna göre güncelleyip,metinlerini düzeltebilir misin?Hem son sürümde oynayan arkadaşlar için kolaylık olur hem de yama güncel kalmış olur
ılPrincipe said:3.6 oynadığımdan pek çoğu İngilizce haliyle acılar çektim ki devam da edemedim görevlere bakılan yerde ingilizce olunca kapattım.
Nahkrin said:Evet çeviri biraz kötüydü Varys questlineda fakat ne istediği anlaşılıyordu
UchihaPredator said:Selamlar modun türkçe yamasını kurdum karakter yaratma ekranından sonra devam et tuşuna bastığım halde oyuna başlamıyor modun sürümü 3.0
UchihaPredator said:Selamlar modun türkçe yamasını kurdum karakter yaratma ekranından sonra devam et tuşuna bastığım halde oyuna başlamıyor modun sürümü 3.0
KalradyaGunes said:UchihaPredator said:Selamlar modun türkçe yamasını kurdum karakter yaratma ekranından sonra devam et tuşuna bastığım halde oyuna başlamıyor modun sürümü 3.0
Aynı hata benim de başıma geldi. Moddb'den 3.6 için hotfix var onu indir. Modun kurulu olduğu yere at sorunun çözülür.
paylaşır mısın dostum müzikleriMeka33 said:⦁ Konu düzeni kısmen de olsa geliştirildi.
⦁ 3.6 güncellemesinden önceki son sürüm olacak olan BETA 3.0 sürümü (Ufak hatalar giderildi.) konuya eklendi.
⦁ BETA 3.0 için virüs tarama sonuçları eklendi. (VirusTotal)
⦁ Her ne kadar yamanın son haline teşkil etmiyor olsalar da çeviri yüzdeleri eklendi.
DUYURU: Elimde oyunun ana müziklerini Game of Thrones temasına uygun olarak yeniden düzenleme amaçlı hazırlanmış 11 soundtracklik bir yama var. (Westeros'ta ve Essos'da gezerken çalıcak arkaplan müzikleri + The Rains of The Castamere) Telif hakkı yüzünden bir sıkıntı yaşanır mı bilmiyorum ama dilerseniz paylaşabilirim.
Ayrıca, yakında AWOIAF (A World of Ice and Fire) görev serilerinin tam çözümlerini ve modla ilgili ipuçlarını konuda paylaşacağım.
General Shepherd said:İyi çalışmalar, tahmini bitme süresi nedir acaba?