Mod ile ilgili ihtiyacınız olan bilgileri ilk gönderide ve konunun devamında bulabilirsiniz. Ayrıca ilk iletide oyundaki yeni eşyaların ufak bir kısmı hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir de video bulunuyor. Aşağıdaki harita da modun haritasıdır. Kuzeyde Ravenstern Krallığı, Batı'da Fierdsvain Krallığı, Pendor'un tam merkezinde tüm taraflarla sınırı olan Sarleon Krallığı, Güney'de D'Shar Hanlığı ve Doğuda Baccus İmparatorluğu olmak üzere modda 5 taraf bulunuyor. Kalradya'da olduğu gibi amaç Pendor topraklarında mutlak hakimiyeti sağlamak. Tabii modu oynamaya başladığınızda Native mod ile aynı olarak ortak amaç dışında bir şey göremeyeceksiniz. Özgün ve Kalradya ile alakası olmayan bir mod.
Not: Haritada belirtilen bazı şehirlerin yerleri 3.7063 versiyonu ile az da olsa değişmiş bulunmaktadır.
Son olarak, kimseyi keyfimden bekletmiyorum, zaten bekleyenler de beklemek zorunda değil. Onca işimin arasında insanlara bir hayrımız dokunsun diye yapıyorum bu çeviriyi. Bugün şifayı kapmış olduğum halde bir yanımda peçetelerle elimden geldiğince devam etmeye çalıştım. Tarih vermeyi sevmediğimi ve istemediğimi önceden de belirtmiştim, ancak artık yamanın çıkması yakın olduğundan, bekleyen arkadaşlarımız fikir sahibi olsun diye bu haftasonunu söyledim. Ek olarak, zaten kaydettiğim ilerlemeyi konunun başında sık sık güncelliyorum. Orayı takip ederek de haber alabilirsiniz.
İyi forumlar...