[S] Prophesy of Pendor v3.7063 - Türkçe Dil Desteği Çalışması

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
çeviri işinin ne kadar zor olduğunu bilirim.kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyoruz. lütfen pes etmeyin.
 
Sağ olun arkadaşlar. Erken konuşmak da istemem ancak kuyruğuna kadar gelmişken, sağlığıma bir zeval gelmediği sürece pes etmeye niyetim yok. :smile:

Çeviriye devam ediyorum, bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu yamayı yayınlayabilirim diye düşünüyorum. Ancak bu hafta olan ara sınavlarımdan dolayı, daha önceden verdiğim gibi, sizlerden 2 günlük bir ara daha rica ediyorum. Malum, her ne kadar güncel uğraşım çeviri yapmak olsa da gerçek hayattaki koşuşturmacalardan proje bu şekilde aksayabiliyor. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Zaman ayırıp bu iletiyi okuyan herkese iyi günler. :smile:
 
Aslında foruma hiçbir emek vermemiş biri olarak bu yorumu yazmam pek doğru olmasa da şahsi kanaatimce Türkçe Forumun en ciddi, planlı-programlı ve konu sahibi tarafından üyelerle en güzel/doğru iletişime geçilen konusu-projesi oldu. Kolay gelsin. :smile:
 
Merhaba sayın forumdaşlar,

Çeviriye devam ediyorum. Desteğiniz ve sabrınızdan ötürü sizlere teşekkür ederim. Aslında yamanın erken bir versiyonunu çıkarmayı düşünmedim değil, ancak daha önceden çeviriye yardımcı olabilecek ve yamada bulunan yanlış yazımları ya da o tür hataların kontrolünü yapabilecek birini aradığımda bir kişi dışında kimse gönüllü olmamıştı. Bu sebeple çevirinin yarım yamalak hali göründüğünde bazı oyuncular için önyargı oluşturabilir diye düşündüm. O bir kişi ile de yalnızca bir kere iletişim kurabildim ondan sonra yardımsever dostumuz sırra kadem bastı. :smile:

Önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ilk versiyonu yayınladığımda, tabii ki yine gözümden kaçan ufak tefek hatalar bulunabilir. Bu tür meydana gelebilecek bozuklukları en aza indirgemeye çalıştım. Ek olarak eğer sizler de gördüğünüz yanlışları bu konu altına yazabilirseniz ileride daha düzgün ve temiz bir yamayı hep birlikte oluşturabiliriz.

Teşekkürler, iyi günler :smile:
 
hocam modun haritasını ve nativeden diğer modlardan ne gibi artıları var bu konu hakkında 10 15 tane ekran görüntüsü bekliyoruz senden
 
Mod ile ilgili ihtiyacınız olan bilgileri ilk gönderide ve konunun devamında bulabilirsiniz. Ayrıca ilk iletide oyundaki yeni eşyaların ufak bir kısmı hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlayacak bir de video bulunuyor. Aşağıdaki harita da modun haritasıdır. Kuzeyde Ravenstern Krallığı, Batı'da Fierdsvain Krallığı, Pendor'un tam merkezinde tüm taraflarla sınırı olan Sarleon Krallığı, Güney'de D'Shar Hanlığı ve Doğuda Baccus İmparatorluğu olmak üzere modda 5 taraf bulunuyor. Kalradya'da olduğu gibi amaç Pendor topraklarında mutlak hakimiyeti sağlamak. Tabii modu oynamaya başladığınızda Native mod ile aynı olarak ortak amaç dışında bir şey göremeyeceksiniz. Özgün ve Kalradya ile alakası olmayan bir mod.

Not: Haritada belirtilen bazı şehirlerin yerleri 3.7063 versiyonu ile az da olsa değişmiş bulunmaktadır.

2ijkkm9.jpg

Son olarak, kimseyi keyfimden bekletmiyorum, zaten bekleyenler de beklemek zorunda değil. Onca işimin arasında insanlara bir hayrımız dokunsun diye yapıyorum bu çeviriyi. Bugün şifayı kapmış olduğum halde bir yanımda peçetelerle elimden geldiğince devam etmeye çalıştım. Tarih vermeyi sevmediğimi ve istemediğimi önceden de belirtmiştim, ancak artık yamanın çıkması yakın olduğundan, bekleyen arkadaşlarımız fikir sahibi olsun diye bu haftasonunu söyledim. Ek olarak, zaten kaydettiğim ilerlemeyi konunun başında sık sık güncelliyorum. Orayı takip ederek de haber alabilirsiniz.

İyi forumlar... :smile:
 
Sen onlara bakma iyi gidiyorsun. Mod geliştirmede bi ton abuk subuk mod çalışması var bir  yılı geçkin hala uğraşıyorlar.Senin çalışman başlayalı bir ay olmadı ve tek başınasın.Biz şikayet etmeden bekleriz kolay gelsin :smile:
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom