Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Users who are viewing this thread

Çocuk olmuyor. Arwa 27 ben 37 yaşındayım. Aynı partideyiz, şehir de 3 gün bekledim. Hamile haberi hiç gelmedi. Başka ne yapmalıyım.
 
Yoldaşları geliştirmek için ne yapmalıyım? Hiç bir şekilde seviye atlamıyorlar.
Bazılarında gereksiz bir şekilde demircilik izcilik gibi özelliklerde odak noktası oluyor kısa süreliğine izcilik görevi vererek ve demircilik yaptırarak geliştirebilirsin önce özelliklerine bakman lazım
 
Kuzaitlerin bütün vasallarını idam ettim. Tek bir tane kadın kaldı onuda idam etsem toprakları bana geçecek ama kadın artık seviye kaçsa tek başına 275 kişiyle geziyo ve ordusunun yarısı süvari. Normalde benden 2.5 - 3 kat orduları yeniyorum ama bunun okadar çok atlısı var ki benim askerlerin başı dönüyo 40-50 kişi anca öldürebiliyorum.
Merhabalar. Topraklari size nasil geciyor idam edince biraz detaylı aciklar misiniz?
 
Merhabalar. Topraklari size nasil geciyor idam edince biraz detaylı aciklar misiniz?
Bu konuda açıkçası sistemin nasıl işlediğini bende anlamadım, çünkü farklı oyunlarımda farklı sonuçlar oldu. Kuzaitlerle oynarken batanyayla haritayı yarı yarıya paylaşmıştık ben her savaşta batanya lordlarını kesmeye başladım, lordlar bitti çocukları çıkmaya başladı onlarıda idam ettim. En son birini idam ettiğimde batanya imp ortadan kaldırldı bildirimi geldi ve bütün topraklar bize geçti. Farklı bir oyunumda kendi krallığı kurdum lordların sürekli kaçıp tekrar karşıma gelmesiyle tekrar idamlara başladım. Valandiya lordlarını kesmeye başladım bu kez yine en son birini idam ettiğimde valandiya imp ortadan kaldırıldı bildirimi geldi ama bu sefer bütün valandiya şehirleri (4-5 adet vardı) kuzaitlere geçti otomatik olarak.Yine aynı save imde bu sefer batanyalıları idam etmeye başladım hiçbir vasalları kalmamasına rağmen ölü bir adam kralları olarak gözüküyor şuan ve toprakları aynen duruyor kimseye geçmedi save bozuldu sanırım :smile:
 
Çokça konusuldu bu konular. İki seçeneğin var yeni oyun yada krallik kurabilmeni sağlayan bi mod varmiş onu kullanmak.
Umarım ileride bu saçmalık kaldırılır. Warbandı beni özgür bıraktığı için oynuyordum. Eğer krallık kurmayı ana göreve falan bağlamaya devam ederlerse hiç de iyi yapmış olmazlar. Neymiş imparatorluğa karşımı olacan yoksa destekleyecek misin? İmparatorlukla uğraşmak istiyor muyum sence ben! Oyun iyi gayet güzel ama böyle detaylarda iyice içine etmişler. Ne bekledik ne bulduk yani!
 
Cevap yazmak zorundalar mi?
O zaman oyun içinde takıldığınız kısımlar diye bir sayfa açmayın oldu mu? Hem sayfayı açıyorsun hemde cevap yok. Oh be ne güzel dünya! Sil sayfayı o zaman laf ebeliği yapma. En olmaması gereken hataları yapmışlar zaten oyunda. Her şey güzel iyi düşünülmesi gereken en önemli şeyler yok. Savaşlar hala kısır yeni tarz emirler vs yok! Altı üstü svadyayı üçe bölüp önümüze atmışlar yeni tarz devletler yok! Daha çeşitli devletler olmasını beklerdim. Warbandda viking ek paketiyle gemi savaşlarını getirmişlerdi hani nerede gemiler vs yok! Bir önceki oyunda getiriyorsun ama devam niteliğindeki oyuna koymuyorsun. Saç-ma-lık! 250 saat warband oynamış adamım. Karşıma geçip bıdı bıdı yapmayın düzeltin hatalarınızı.
 
Back
Top Bottom