Oyun içerisinde takıldığınız kısımlar

Users who are viewing this thread

Oyunda Krallık kurdum 6 tane klanı yanıma çektim. Ama hiç warbandda olduğu gibi kendisi şehrime gelipte senin krallığına girmek istiyorum diyen olmadı. Bu özelliği kaldırmışlar mı acaba bilen var mı?

Kendi krallığım var krallıkta benden başka kimse yok oyun kendi kendine barış yapıp savaş ilan ediyor.

Beyler multiplayer az önce ilk defa denedim. Kılıç savururken geç hareket ediyor. Bu benle alakalı bir şey mi yoksa oyunun kendi özelliği mi

Ya arkadaş. Demirciliği 274'e kadar geliştirdim. dayanıklılık 6, odak noktası 5 puanlı. buna rağmen odak oranı 0 diyor. Saçmalamayın rica ediyorum ya! 274 de kalmak nedir. Bir puan daha alsam özellik açacam. Deli etmeyin düzeltin şunu.

Ya arkadaş. Demirciliği 274'e kadar geliştirdim. dayanıklılık 6, odak noktası 5 puanlı. buna rağmen odak oranı 0 diyor. Saçmalamayın rica ediyorum ya! 274 de kalmak nedir. Bir puan daha alsam özellik açacam. Deli etmeyin düzeltin şunu.
demircilikten anlamasam da bannerlord tweaks modu var. Onu bir incele derim.

Kuzaitlerin bütün vasallarını idam ettim. Tek bir tane kadın kaldı onuda idam etsem toprakları bana geçecek ama kadın artık seviye kaçsa tek başına 275 kişiyle geziyo ve ordusunun yarısı süvari. Normalde benden 2.5 - 3 kat orduları yeniyorum ama bunun okadar çok atlısı var ki benim askerlerin başı dönüyo 40-50 kişi anca öldürebiliyorum.

Yeni betanın sorunumu bilmiyorum ama bu hanlardaki yoldaşlar bilinmeyen tür olarak görünüyor ve birliğime alamıyorum hiçbirini anlamadım gitti.

Yeşil harflerle yazılmış olanları normal şuan. Öbürleri ne ben de bilmiyorum. Yeni save e başladım, onda hiç hanlarda öyle npcler yok.

Kuzaitlerin bütün vasallarını idam ettim. Tek bir tane kadın kaldı onuda idam etsem toprakları bana geçecek ama kadın artık seviye kaçsa tek başına 275 kişiyle geziyo ve ordusunun yarısı süvari. Normalde benden 2.5 - 3 kat orduları yeniyorum ama bunun okadar çok atlısı var ki benim askerlerin başı dönüyo 40-50 kişi anca öldürebiliyorum.
Heves etme o krallık sana geçmiyo başına bir kişi daha çıkıyor illaki

Benim gibi sürekli idam ederek ilerleyenler. Son vasal kaldığında konuşma penceresinde kendinizi tanıtmak için konuşmaya bastığınızda ekran donuyor ve 3-5 dakika sonra crash veriyor. Daha öncede yaşadım bu bug ı adamı ne zaman görsem savaştan kaçıyordum yine donacak diye. Defalarca denedim her seferinde yine dondu.Sonra bi kere daha denk geldi hadi deneyeyim dedim konuşma ekranında yine dondu ama bi 10 sn sonra sonunda geçti oyun o dialogu ve savaşabildim.
Yeni seferimde yine aynı sorunu yaşıyorum tek bir adam bütün şehirlerin beyi aklıma şu geldi ünvanları o kadar çok ki konuşma penceresine sığmadığı için böyle bi bug olabileceğini düşündüm.
Daha önce bu sorunu yaşamış düzeltebilmiş biri var mı ?

Bir şeyi çok merak ettim. Diyalim ki benim eleman 60 lı yaşlara geldi ve 18 yaşını geçmiş bir veya daha fazla çocuğum var. Şimdi benim adam savaşta vs ölse oyuna evlatlarımdan birisiyle devam edebilecek miyiz ileride? Öyle bir şey olsa ne müthiş olurdu.

Bir şeyi çok merak ettim. Diyalim ki benim eleman 60 lı yaşlara geldi ve 18 yaşını geçmiş bir veya daha fazla çocuğum var. Şimdi benim adam savaşta vs ölse oyuna evlatlarımdan birisiyle devam edebilecek miyiz ileride? Öyle bir şey olsa ne müthiş olurdu.
Bir video vardı youtubede adam ölüyordu yerine oğlunu kullanmaya devam ediyordu yani öyle bir şey var

Demircilikte bir şeyi fark ettim. Fırlatma mızrağı yani cirit ürettiğim zaman nedense hep 1 adet olarak üretiliyor. Sonradan mı birleştirmem gerekiyor anlamadım. Niye sayısı sadece bir. Yani hali hazırda ben 5 adetlik bir cirit taşıyorum.

Tüccar karakter ile oynadım ama bu sefer ordu sıkıntısı çektim çok param olmasına rağmen hanlarda kaliteli askerler çok bulunmuyor halbuki bir tüccar olarak çok fazla zengin olduğum zaman tuttuğum paralı orduyla savaşlara çok etki etmek isterdim warband'da paralı süvari ve kiralık kılıçlar ile kendi krallığımı çok kurdum ticarete yönelik çok zengin krallıklar kurdum ve ordumun çoğu paralı askerlerden meydana geliyordu paralı askerler tarihte bir çok yerde kullanılmıştır ve büyük etkileri olmuştur.Çeşitli ve güçlü paralı askerler olursa hem oyuna çeşitlilik katar hemde tüccar oynayanlar için çok güzel alternatif olur.

Arkadaşlar yeni konuda açmak istemedim

Bende krallık kurulmuyor. ilk görevi yaptım. herkes ile konuş görevini yaptım. Sonra Arzagos ile konuşup, kuzeylilere bağlandım. Sancağı teslim etmedim ama onlardan oldum. harıtanın yarısını süpürdük. imparatorluğu yok ettik. herkesin takıldığı komplo görevi bile bitti. Oyunu her açtığımda imparatorluk yok oldu ikazı geliyor.

Neyse sonra sıkıldım bana verilen şehir ve kaleleri alarak kuzeylilerden ayrıldım. Ama klan olarak kaldım. krallık kuramıyorum. Ün, klan seviyesi vs zaten tavan yapmış durumda. Sancakta hala bende. nasıl yapabilirim.

O iki kişiye gittiğimde krallığımı kurma gibi bir şeçenek çıkmıyor. Arzagos ve diğeri

1.3 betasından sonra savaşlar iyice tırt hale geldi. yoldaşlarıma çapulcu sürüsüne dalıyorum. karşımda 46 düşman falan var biz 9 kişiyiz. Uzaktan oklamaya başlıyor benim yoldaşlar. Adamlar daha bize yaklaşmadan kaçmaya başlıyor. böyle bir saçmalama olamaz. Lütfen bir sonraki update ile düzeltin şu problemi.

Atletizm yeteneği muazzam olmuş ya. seviye 121 oldu daha 100 küsür seviye var ama şmdiden tazı gibi koşuyor benim karakter. Gerçekten çok iyi. Yakında kaçan çapulcuları koşarak yakalayabileceğim XD

Bu ana görevlerin süresi varda niye göremiyoruz. Hiçbir şey yazmıyor. Ben böyle işin. Bütün Ejder sancaklarını topladım. Krallığı kurma işini sonraya bırakayım dedim. Görev süresi doldu şimdi de. Ne yani şimdi oyunda hiç krallık kuramayacak mıyız?

Back
Top Bottom