demircilikten anlamasam da bannerlord tweaks modu var. Onu bir incele derim.Ya arkadaş. Demirciliği 274'e kadar geliştirdim. dayanıklılık 6, odak noktası 5 puanlı. buna rağmen odak oranı 0 diyor. Saçmalamayın rica ediyorum ya! 274 de kalmak nedir. Bir puan daha alsam özellik açacam. Deli etmeyin düzeltin şunu.
demircilikten anlamasam da bannerlord tweaks modu var. Onu bir incele derim.
Heves etme o krallık sana geçmiyo başına bir kişi daha çıkıyor illakiKuzaitlerin bütün vasallarını idam ettim. Tek bir tane kadın kaldı onuda idam etsem toprakları bana geçecek ama kadın artık seviye kaçsa tek başına 275 kişiyle geziyo ve ordusunun yarısı süvari. Normalde benden 2.5 - 3 kat orduları yeniyorum ama bunun okadar çok atlısı var ki benim askerlerin başı dönüyo 40-50 kişi anca öldürebiliyorum.
Geciyo eski seferimde o sekilde batanyanin butun sehirlerini ele gecirmistim son vasali idam ettigimde.Heves etme o krallık sana geçmiyo başına bir kişi daha çıkıyor illaki
Bir video vardı youtubede adam ölüyordu yerine oğlunu kullanmaya devam ediyordu yani öyle bir şey varBir şeyi çok merak ettim. Diyalim ki benim eleman 60 lı yaşlara geldi ve 18 yaşını geçmiş bir veya daha fazla çocuğum var. Şimdi benim adam savaşta vs ölse oyuna evlatlarımdan birisiyle devam edebilecek miyiz ileride? Öyle bir şey olsa ne müthiş olurdu.