M&B Warband | Türkçe Çeviri Hata Çözümleri | v0.9 | 01.01.2014

Users who are viewing this thread

Geçen Sultan Hakim'in yanına gittim,tıklamaz olaydım adam sanki Notlara(Q'dan karakterlerin topraklarına baktığımzdaki liste) bakıyormuşum gibi Shariz şehri,Praven şehri,bilmem ne kalesi diye bir başladı,Kalradyadaki tüm toprakları saydı.Alt f4 bu kadar zarar verir mi?  :eek:
 
İnceptioN said:
Düşünsene "haydutlar sağlığına kadeh kaldıralım :lol:"

sanırım en son ne ile muhatap olduysan onun adına kadeh kaldıralım diyor. örn '' ev sahibimiz kule hapishanesi şerefine kadeh kaldıralım ''

düzeltilmeleri çok güzel. düzelten arkadaşa buradan teşekkürlerii sunuyorum. hanımım şeklindeki hitap gerçekten sinir bozucuydu.

edit: bana orman haydutları şerefine de denk gelmişti :grin:
 
Çok Çok Sağol Bazen Lorda Yemin Ederken Sen Kızsın sana Toprak Veremem 5-6 Şık Çıkıyor Toprak Vermesinizde savaşamaya razıyım filan peki ya lordlardan biriyle evlenirsem diye şıklar çıkıyor boşver diyip tekrar yapınca adam akıllı çıkıyor
 
İnceptioN said:
Mr. Kurnaz said:
cezzar71 said:
Sırf şu şaçma ''daima hizmetkarınızım hanımım'' diyalogu yüzünden kendi krallığımı kurmuyodum :mrgreen: Eline sağlık  :wink:
Teşekkür ederim. o kadar sinir bozucu mu yav :grin:
Rahatladım sayende yahu :grin:
aslında o benim mazeretim zorluk düzeyini biraz abartmışım sıfırdan krallık kurmak çok zor oluyoda  :mrgreen:  bide 1.143 deki buglar olmasa  :evil: pazarlarda ne eldiven nede bot var ok çeşitleride yok nası bi güncelleme oldu anlamadım  :?:
 
Mr. Kurnaz said:
Ben 1.134 oynuyorum. oyunda 1 yıl geçti hilesiz. hala eldiven var. :smile: botlarda. ama güncellemenin faydası olması için yeni oyun başlatman gerekiyor.

not:1.134 olmasının sebebi bilgisayardan internete giremiyorum. yani güncelleştiremiyorum. yanlış anlamayın. :smile:

yeni oyun başlattımda oluyo zaten oyuna başladığımda herşey var ama bi kaç gün sonra dedim gibi eldivenler,botlar,ok çeşitleri kayboluyo ve hiçbir pazardada yok  :mad: bi ara ateş kılıcın güncelleştirmesini at kılıca yaptılar diye duymuştum ondan olabilir bu hata oyunu silip tekrar yükliycem inşallah düzelir  :???: senin yerinde olsam güncelleme yapmam 1.134 kraldı tek hatası vardı diyalog onuda sen çözdün  :smile:
 
Canissarius said:
  Oyunun dili Türkçe olduğu zaman, garip bir şekilde, öyle oluyor. Ben de ilk başlarda senin dediğin gibi olduğunu sanıyordum. Sonra Türkçe çevirisinde eksikler olduğunu keşfetmeye başlayınca, oyunu İngilizce oynamaya başladım. Öyle oynadığın zaman, Vaegir vasallarına 'boyar', Nord vasallarına da 'Jarl', yani 'Yarl', deniliyor. Olması gereken de o zaten.
Bunu da halledersen güzel olabilir :grin:
edit: v0.5 için geri sayıma başlayayım mı :mrgreen:
 
bu diyalog çözümlerinin çok işe yarayacığını düşünüyorum
Beta sürümden çıkmış bi oyunda böyle hatalar görmek kötü tabi
umarım bu paket tamamlanınca oyuna eklenir
 
Mr. Kurnaz said:
Çift mesaj için özür dilerim. morgh's m&b warband tool ile baktım. nordlar yarl, vaegirler boyar. hemen düzeltmeye çalışıyorum.





Düzenleme:Versiyon 0.5 çıkmıştır. Güle güle indirin.  :mrgreen:
Teşekkürler artık saçmalıklar olmayacak  :cool:
 
Merhabalar ;

İzninizle gördüğüm birşeyden bahsetmek istiyorum.

Krallar sürgün edildiğinde ya da taraf değiştirdiğinde sol alt tarafta çıkan yazıda bir dengesizlik var.. Bununda düzeltilme gibi bir olasılığı var mı acaba ? Ya da kendim yapabileceğim bir yolu ?

Şimdiden teşekkürler.
 
Kopma Noktası: [ Yarıldım sdvahsfdaghsfdjnkda ]  :mrgreen:
mustafa kem said:
bu konuyu sabite bile almak lazım teşekkürler sayende kalradyada lordların kralları gey sanmasına çözüm bulundu

Yararlı bir çalışma olmuş, deniyorum... :lol:
Emeğine sağlık  :wink:
 
Back
Top Bottom