[WB]Modül Sistem Platformu [Krallık ekleme dersi yenilendi!]

Users who are viewing this thread

KhergitKhan said:
interior eklemek için hangi module_* dosyasına başvurmamız gerekir ? scene_props mu ? scenes mi?
eklemek için scene_props, kullanmak için scenes...

örnek:
Code:
("arabian_interior_keep_b",0,"arabian_interior_keep_b","bo_arabian_interior_keep_b", []),
Code:
("geroya_kale",sf_indoors, "arabian_interior_keep_b", "bo_arabian_interior_keep_b", (-100,-100),(100,100),-100,"0",
["exit"],[]),
 
Alo Cabbar said:
Merhaba. Ben Diplomacy Mod'un üstünde module systemde kullanmak istiyorum ama olmuyor. Örneğin build module deyince sadece module system'deki bilgiler işleniyor. Bütün modules'teki dosyalarda bulunan sade MB:W'deki bilgiler kalıyor. Bunu nasıl önleyebilirim?

Diplomacy modunun kaynak kodlarını içeren module_system dosyasını al. Kendi kodlarını bunun üstüne ekle. Ve mutlaka Notepad++ kullan. Yoksa kodları doğru düzgün görmek zor maalesef.
 
KhergitKhan said:
ZazaDayi said:
Ya oba karargah mağara nasıl yapıyoruz

İlk önce 3D bir biçimde modellenmesi gerekiyor. Ardından module_scene_props ile eklenip değiştiriliyor. Yapılan değişiklikler module_scenes'e aktarılıyor.

sahne ayarlarken ekleniyo ondan sonra scenese gidiyo
 
Uçak modeli yapıp onu at gibi göstermek için Yürüyen Uçak kısmına bastım.Hyper lütfen bunu yaparsan sevinirim.Eğer bunu yaparsan aslan,geyik modeli yapmayı deneyip onları da yürüteceğim.
 
Aeglos'un menü kodundan menü ekledim ve "Moğollar" diye yerleşim yeri yaptım. Çevrilmiş hali bu tabi Türkçe karakter kullanmadım. Buraya girince kendime bakarken Roma imparatoruyla konuşuyorum? Garip, nasıl çözerim?
 
Atlı Okçu said:
Aeglos'un menü kodundan menü ekledim ve "Moğollar" diye yerleşim yeri yaptım. Çevrilmiş hali bu tabi Türkçe karakter kullanmadım. Buraya girince kendime bakarken Roma imparatoruyla konuşuyorum? Garip, nasıl çözerim?
Yanlış menünün üstüne veya altına ekledin herhalde, tahminim bu arada.
 
Sorulmadı ama şunu yazayım.

(set_show_messages, değer),

Burada değer yerine 0 yazarsanız oyundan gelen mesajlar görünmez. 1 yazarsanız oyundan gelen mesajlar görünür.

Ne demek istiyorum?
Mesela kodla eşya eklediniz. Kodu çalıştırdığınız yerde sol altta "... eşyası alındı." yazar. İşte set_show_messages bunu kontrol ediyor.
Pek çok modda karşıma çıktı. Özellikle menülerde karakter oluştururken bu mesajları kapamak gerektiğini düşünüyorum. Umarım işinize yarar.
 
cxgle30 said:
hocam hepsini dediğin gibi yaptım build module dedim ama haritada aynı sonuç ikon değişikliği yok
icon_village_snow_a'nın doğru olduğuna emin misin?
 
Ben kendi şehrime ait bir savaş sahnesi yapmak istiyorum. Aradım ama bulamadım. Nasıl yapacağım bu savaş sahnesini hazırlamayı? Savaşı yendikten sonra Tab'a basmayıp editliyorum sahneyi. Ama sonra yine savaştığımda ortam bozulmuş oluyor. Tahminimce ya modules.scenes ile ya da modun scene obj. dosyası ile ilgili. Bana yardım edebilir misiniz?
 
Back
Top Bottom