Mitä pelaat eniten?

Mitä pelaat eniten?

  • M&B

    Votes: 63 39.4%
  • Sota?

    Votes: 45 28.1%
  • Ajo?

    Votes: 3 1.9%
  • Seikkailu?

    Votes: 16 10.0%
  • Muu?

    Votes: 33 20.6%

  • Total voters
    160

Users who are viewing this thread

Tällä hetkellä pelailen pääasiassa Dungeons&Dragons Onlinea, joka on varsin mainio peli, koska siinä vältetään melkeinpä kokonaan perus MMO:iden grindaus.

Niin, ja ihan vaan mielenkiinnosta kysyn: Miksi pitää quoteta koko paska, joka viestiin? Varsinkin kun ei ole mitään muita viestejä välissä.

Tai yleensäkin miksi quoteta viesti, jos on muutenkin selvä, että siihen on vastaamassa?
 
Troll said:
Tällä hetkellä pelailen pääasiassa Dungeons&Dragons Onlinea, joka on varsin mainio peli.

Olen itsekkin ladannut D&D Online.n mutten ole vielä jaksanut kokeilla sen kummemmin.

Troll said:
joka on varsin mainio peli, koska siinä vältetään melkeinpä kokonaan perus MMO:iden grindaus.

Diablo II:sen pelaajana julistan grindauksen pyhäksi taiteenlajiksi, mutta mielipiteeseeni varmaan vaikuttaa Diablo II:sen grindaukseen perustuva pelityyli.

Troll said:
Niin, ja ihan vaan mielenkiinnosta kysyn: Miksi pitää quoteta koko paska, joka viestiin? Varsinkin kun ei ole mitään muita viestejä välissä.

Tai yleensäkin miksi quoteta viesti, jos on muutenkin selvä, että siihen on vastaamassa?

Aiheuttaakseni muille päänsärkyä, kun he joutuvat lukemaan kilometrien pituisia quote pyramideja.
 
Pyörii huonommin kuin alkuperäinen, sisältää vähemmän rakennuksia ja yksiköitä ja kampanja on lyhyempi. Pysyttele Strongholdin ja Stronghold: Crusaderin parissa.
 
Juuri nyt pelaan enimmäkseen Company of Herosia.
Onko kenelläkään kokemusta Stronghold 2 ?
Mielestäni stronghold 2:sella ei ole mitään vikaa. Ihan mukava peli jossa saa rakentaa linnaa. Jos mennään stronghldeihin niin tietääkö kukaan mitä se Stronghold Legends sisältää ja tarviiko se jotain muuta pyöriäkseen?
 
Vois CoHin asentaa takas, mutta siinä menee niin HELEVETIN kauan että se saa ittensä päivitettyä. Jotain 10 eri päivitystä, kaikki tarvitaan.
 
Google on ystäväsi:

http://www.strongholdlegends.com/

a castle-based real-time strategy game by Firefly Studios. It follows in the series of Stronghold and Stronghold 2.

Unlike the previous Stronghold titles, Legends gives the player a choice of different starting rulers with different troop types (including King Arthur and his knights of the round table, Count Vlad Dracul, and Siegfried of Xanten). Other new features include cooperative multiplayer against computer-controlled opponents and the choice between different game play options for online play (Death-match, King of the Hill, Economic War, and Capture the Flag).

This game appeared to be a minor rehash of the previous game, on the first inspection. However, playing it revealed that the graphics were considerably improved and some new music tracks were available. More units were available, although many features like crime were removed entirely, blunting the expierience. The game was generally felt to be 'more personal' and 'newer,' but was not as it had been anticipated.

Metacritic antaa 57 kriitikoilta ja 7.9 käyttäjiltä. http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/strongholdlegends?q=stronghold%20legends

Tämä varmaan kuvaa hyvin peliä:

It's perhaps a little unfair to criticize a game for not being what it never intended to be but we're still confused that Firefly decided to take a step away from the series' castle simulation roots and opt for this rather generic and bland RTS experience.

Ja käyttäjien arvosanaa nostaa kympin antanut jamppa nimeltään Bender Bending jonka huimaava arvostelu on kokonaisuudessaan alla:

[quote author=Best Reviewer Ever!]Its hard but good fun great for a chalenge and a time killer the hardest strongholod since ccrusader i say.[/quote]

Mutta toisaalta, jos olet henkkoht sitä mieltä että Stronghold 2 oli ihan yhtä hyvä tai jopa parempi peli kuin alkuperäinen lisälevyineen, Legends sopii varmasti kuin nyrkki silmään.
 
Jhessail said:
Google on ystäväsi:


Mutta toisaalta, jos olet henkkoht sitä mieltä että Stronghold 2 oli ihan yhtä hyvä tai jopa parempi peli kuin alkuperäinen lisälevyineen, Legends sopii varmasti kuin nyrkki silmään.

Kiitos. Se ihan varmasti sopii kuin nyrkki silmään!
 
Eilen tuli aloitettua pitkästä aikaa "Phoenix Wright: Ace Attorney"a emulaattorilla.

Medieval: Total War:sta vielä. Pitkällisen kokeilun jälkeen hankalin valtion on Medieval: Total War XL modissa Liettua.
 
Kuinka perkeleesti sulla on niitä kranaatteja siihen kranaatinheittimeen? Tuntui siltä etteivät meinanneet millään loppua! :grin:
 
Koska en uutta topiccia halua aloittaa, ja tämä jopa on kaukaisesti aiheeseen kuuluvaa, niin löytyykö täältä innokkaita world of warcraftin pelaajia? Itse pelaan Ghostlands serverillä, alliancella nimellä boneslasher ja hordella nimellä dethroned.
 
Maailma on täynnä hyviä MMORPG-pelejä, mutta silti ne kaikki 12 miljoonaa pelaavat huonointa minkä löytävät...

Jos haluat pelata jotain hyvää, niin kipin kapin kauppaan ja ostoskoriin vaikkapa Lotro, EVE, tms.
 
Ole hyvä vain, osasin jo odottaa tuollaista vastausta, ja voin sanoa etten ole mikään WoWin vihaaja, mutta nykyään sen ainut sisältö leveleille 1-79 on levelitys, instancet ja battlegroundit, pelaajat ovat monesti melkoisia idiootteja, ja kun ollaan vihdoin päästy levelille 80, pitää raidata koko ajan samoja tylsiä instanceja. En mielestäni arvostellut ensimmäisessä viestissäni sitä mitenkään pahasti, ja silti vastaus on tuota luokkaa. Toivottavasti Jhesu tai L-L laittaa Watchedin edes.
 
Back
Top Bottom