Mitä pelaat eniten?

Mitä pelaat eniten?

  • M&B

    Votes: 63 39.4%
  • Sota?

    Votes: 45 28.1%
  • Ajo?

    Votes: 3 1.9%
  • Seikkailu?

    Votes: 16 10.0%
  • Muu?

    Votes: 33 20.6%

  • Total voters
    160

Users who are viewing this thread

- Unreal World

- Eschalon: Book 1

- The Nameless Mod

- Mount&Blade - Varsin vähälle jäänyt tämän pelaaminen, mutta eiköhän uusimman TLD:n myötä herää kiinnostus tätä kohtaan

- STALKER: SoC - Positiivinen yllätys, kun tuli joskus huvikseen ennakkotilattua hypen vuoksi. Nyt julkkaristakin on kohta kolme vuotta ja vieläkin jaksaa kiinnostaa teemansa puolesta.

Stalkeria lukuunottamatta en pahemmin ole jaksanut innostua nykytarjonnasta, mutta indietalot ja eri moditiimit tuntuvat tuovat tarpeeksi pelattavaa meikäläisen makuun.
 
pitkästä pitkästä aikaa kaivoin DOD:S naftaliineista. Siinä on kyllä tiimiräiskintöjen aatelia :smile:

sit tietty evessä jumitan edelleen. Allianssin  jhdossa, eka capital tappo takana, muutto 0.0 edessä. eve elämä luistaa omalla painollaan. 16m skill pintsia kasassa.

Eric_C
 
Iteki täs just etin WC III diskit tuolt kaapista ja kokeilin netis. Etin hyviä custom mappeja mut ei löytyny oikee :sad:

Miksei kukaa hostaa enää Hero Warseja tai Kitty Runeja?
 
Minä olen pelannut melkein pelkästään Face of Mankindia viime aikoina...

Hieno peli. MMORPG, joka on itseasiassa ansainnut sen RPG osan nimessään. Kokonaan pelaajien pyörittämä, ei mitään perkeleen leveleitä, ja muutenkin aivan erilainen kuin mikään mitä olen nähnyt. :smile:
 
Kokeilin tota FOM:ia, mutten tajunnu siit mitään ja jäin jumiin johonki huoneeseen mis oli semmoset ihme lukot. En tienny yhtään et mitä ois pitäny tehdä ja juoksentelin ympäriinsä ku päätön kana. Ei siit tullu hevon helvettiä ni poistin sitte koko jutun. Pärjään varmasti ilmankin  :razz:

Ja tiedoks et katoin kyllä sen tutoriaalin läpi mut en tajunnu siitä huolimatta.

Noh, antaa olla.
 
Tällä hetkellä ehkä M&B, Miinaharava, Pokemon Fire Red jaah... Warcraft 3?

Pitäis kyl tosin kirjotuksiin varmaan alkaa enemmän keskittyy  :lol:
 
Kessu said:
Tulee pelailtua Modern Warfare kakkosta, se on kyllä aika buginen mutta mitäs teet...

Huomaa kyllä että se on enimmäkseen konsoleille suunniteltu, mutta toimiva nopeatempoinen fps nettimättö vaan saattaa olla pirun koukuttavaa  :razz:

Ehkä turhahkon "arcade" itelleni, mutta kyllä sitä sillontällön pelailee kun tuli ostaneeksi
 
Ohoh, osittain tuttu nimi! Onko Crusader kenties lisälevy/jatko-osa alkuperäiseen Strongholdiin? Mikäli näin, niin pistänpä korvan taa. Tuo ensimmäinen Stronghold on tälläkin hetkellä asennettuna ja aika ahkerassa peluussa. Erinomainen ja uniikki peli, parhaita RTS:iä ikinä!
 
Elemental said:
Ohoh, osittain tuttu nimi! Onko Crusader kenties lisälevy/jatko-osa alkuperäiseen Strongholdiin? Mikäli näin, niin pistänpä korvan taa. Tuo ensimmäinen Stronghold on tälläkin hetkellä asennettuna ja aika ahkerassa peluussa. Erinomainen ja uniikki peli, parhaita RTS:iä ikinä!

Crusader on mielestäni lisäri, ja sitten on vielä Stronghold 2 erikseen
 
Back
Top Bottom