Counter-Strike: Global Offensive -

Users who are viewing this thread

Attığım son 10 maç win. Yıllardır seçkin oynuyorum, trust factor yukarılarda. En son ne zaman domine eden smurf/hile geldi hatırlamıyorum bile. Bütün oyuna laf atmaya gerek yok. Oyuncu kitlesinin çoğunda mikrofon yok, kulaklık yok. Az buçuk pratikle rütbe atlaması kolay bir oyun. Basit bir oyun, klasik bir oyun. Hatalarıyla da sevdiğim bir oyun. Patates bilgisayarlarda bile çalışıyor, 100lerce lira değil. Daha ne yapsın adamlar.
 
Şu oyunda 800 saatim filan var, hiç öyle burada bahsedildiği gibi onlarca hileci falan gelmedi. Birisine hile deme eşiğim mi çok yüksek yoksa şanslı mıyım bilmiyorum.
 
"Oyunda hileci yok, hileci görmedim, abartıyorsunuz, o kadar kötü değil" diyenler Penta'nın dediği gibi ya hile deme eşiği çok yüksek insanlar ya da hile nedir bilmiyorlar. YouTube'da csgo yazınca hile diye tamamlıyor. Gelen videolardan sadece 2 tanesini atıyorum buraya örnek olsun diye. Örnek derken yapılanı örnek alıp siz de hile yapın diye değil, bu işin artık ne kadar suyunun çıktığını göstermek için.




Bu işi artık utanmadan, sıkılmadan Youtuberlık olarak yapıyor olmalarını ben de yeni öğreniyorum. Bu kadar yüzsüz ve şerefsiz olunmaz. Hala daha Csgo'da hile yok, abartıyorsunuz diyen varsa şunları görsün. Adamlar bayağı görüntülü, sesli hileciyiz diye dolanıyorlar bunların bir de gizli saklı olanları var. Hile denilince noclip açsın uçsunlar, tek mermiyle 5 kişiyi öldürsünler diye bekliyorsanız çok beklersiniz onları amatör olanları yaparlar nadiren. Çoğusu hileyi sadece kendine yardımcı olarak kullanır.

Hatta muhtemelen şu forumda bile hile kullanmış olanlar vardır yaygın bir şey aslında. Düşününce nasılsa kolay kolay ban yemiyorsun oyunda sapıtmazsan. Madem herkes kullanıyor o zaman herkesin hile yapması daha adil hale getirir diyerek kullanıyor olabilir insanlar. Neyse şunlara dislike atayım.
 
He anlamıyoruz hileci görünce. Ulan belli etmeden hileli oynama dediğin şeyin oyun anlayışından farkı kalmıyor zaten. Denizle girdiğimiz her maç adama hile diyorlar ama adamın main hesabı globaldi eskiden. Şimdi Smurf olayı bitmiş gibi konuşuluyor nedense hep. Bunun face it'i onun içinden ekstra anti-cheat programlı ligleri de var profesyonelin dibiyim diyorsam. Nova eloda gelip oyunlar hileci kaynıyor demeyelim ama pls.

@eroz server satisi ile yeni hesap almıştır o np
 
ErkutErdem said:
Bunun face it'i onun içinden ekstra anti-cheat programlı ligleri de var profesyonelin dibiyim diyorsam. Nova eloda gelip oyunlar hileci kaynıyor demeyelim ama pls.
Invalid. Ben profesyonel ya da yarı-profesyonel oynamak istemiyorum. Eğlencesine oynamak istiyorum. Yetenek seviyem de nova, yükseltmek zorunda da değilim. Bu seviyelerde bu oyun böyle deyip kabullenmemiz gerekiyorsa soksunlar öyle oyuna. Adil rekabet ortamı yoksa bu oyunun yapımcısının suçu ama onlar da kökünden halletmeye çalışmıyor. Zaten asıl ilgi odağı pro ligler orada da hile yapan oluyor ama takibi daha kolay olduğu için sorun olmuyor. Geri kalan yüz binlerce pleb de hile havuzunda kendi kıçlarını yırtsınlar bize ne diyor firma.

Nihayetinde bunların hiçbirisi oyunda bolca hileci olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bokum gibi bir ranked sistemine sahip olması yetmediği gibi böyle adaletsizlikler de var. Hileciye karşı smurf getirmezsen adil ortam oluşmuyor bunu savunuyorsun yani.
 
Bilmiyorum, dediğim gibi ya bana hiç gelmedi ya da kullanan çok profesyoneldi ama şöyle bir durum da var, çoğu kişi iyi oyuncu görünce hemen hile deme yatkınlığında. Beraber oynadığımız arkadaşlarım bazen ... isimli oyuncu hile derdi ben de yav he he derdim mesela çünkü adam hile değildi, iyi oyuncuydu bunu biliyordum.
 
Bana kafayı yedirtecek bu oyun.

Geçen bir iki kişiyle girdik. 2 maç üst üste kazanınca daha sonra da oynarız diye birbirimizi ekledik. Ben o 2 maçta da maç başına 25-30 kille oynadım. Aradan 1-2 gün geçti. Ben hala üç aşağı beş yukarı aynı kill sayısıyla oynuyorum. Ama nerede bir sığır var benim takıma geliyor, karşı taraf da allah sanki. Neyse kendimi yırta yırta yine iyi kill alıyorum ama üst üste yenilgiler geliyor. Sonra da rank düşüyorum. O bahsettiğim gün iki maçta toplam 15 kill alamayan adamın profile bakıyorum, adam rank çıkmış.

Yahu tamam takım oyunu da, lobi sistemiyle rastgele adamlarla eşleşiyorsun. Takımımdaki kolsuzlar yüzünden ben niye rank düşüyorum? İstersen 50 kill al win alamıyorsan karşı takımdaki 3 kill alan adamdan aşağısın. Sokayım böyle rank sistemine.

Bir de güven faktörü diye birşey icat etmişler. Benimki kırmızı olmuş. Hepi topu çift keleşiz, karşıma müneccim bokuyla 2 girls 1 cup çekmiş elemanlar geliyor, duvar sis demeden vuruyor.

Evet gecenin 2'sinde çıldırttı beni.
 
Çoğunda takım 1.si veya 2.si olduğum halde ard arda 13 maç kaybedip rank düşünce oyunu bırakmıştım.Lan zaten nova 1'dim.Oyunu bırakıp geçen yine başladım silver 3'ten silver elite master oldum 1 haftada.Şimdi de aptal takımlara denk geliyorum.Kaybedip duruyorum.Geçen yaz kendi takımım vardı.Onlar olmayınca kanser olmaya başladı oyun.
 
Bugün üç oyun girdim. İlk ikisi bir şey değildi de sonuncuda takımdaki bir eleman oyunun yarısından sonra müzik açtı, bu yüzden odağımız dağıldığından kaybettik. Açtığı müziklerin ilk ikisi İzmir Marşı ile Mehter'di fakat üçüncüde bir bıngıldama gibi bir şey vardı. Attık adamı ama geç kaldık
 
Afrandez said:
İşin aslı video içeriği falan olur diye kapatmamıştım :grin:
Benim gibi sexy ve pro bir beyefindiyle girmen gerekirdi.
Niye? Çünkü ben silver elite masterım sen silver 1 yani ben silver kralı (senin kralındım)
 
1-1,5 sene önce mevlana owerwatch gelmişti mesela bana, adam otoyla döne döne yere sıkıyor round başında rakip ct den çıkarken ölüyor falan rezillik. Geçen hafta da owerwatch gelmişti, adam duvarın arkasından kafaya aim koyup deagle veya ak ile tek hamlede çıkıp vuruyordu mesela. Oyun 24 lirayken ben bir ara MGE idim, arkadaşlarla LE-LEM maçlarına giriyordum ve mevlana dahil pek çok hile gördük. Adama koymuyor demek ki 24 lira deyip geçiyorduk. Sadece wallhack kullanarak 20 maçta supreme olan arkadaşım da var, hile bitmedi adam zevk alıyor bu işten.
 
Back
Top Bottom