Griadam said:
Tüfekçi coştu
Ellerine sağlık,çok güzel işler çıkarmışsın.Dört gözle bekliyorum
Teşekkürler. Ben de bekliyorum.
Senaryoları bir yere getirip kestim ve deneme yapılabilecek hale getirdim. Tam denemeye başladım ki denizde esir düştüm ve bir süre sonra suda serbest bırakıldığımda suyun üstünde yürüyordum. Bu hatayı düzeltmek için bir sürü yol denedim. Ama uzun süre içinden çıkamadım. Sonra farkettim ki doğru kodu yanlış yere yazmışım.

Onu düzeltirken esir menülerine eklediğim eski kodları kapadım. Bu sırada her nasıl olduysa şu esir alma işine de el atayım bakalım ne olacak dedim ve orayı kodlamaya başladım. Yine takılmalar, denemeler, hatalar derken kodu tutarlı bir hale getirmeyi başardım(gibi görünüyor). Oyunda orijinal haliyle 18-29 saat arası esir kalıp otomatik serbest bırakılıyorsunuz. Benim sistemimde esir kalma süresi en az 150-200 saat olacak gibi görünüyor, belki daha fazla.
Ama bir tuşa basarak esaretten kaçabileceksiniz. Yani hemen esir düştükten sonra o tuşa basıp esaretten kaçmanız mümkün ya da hemen olmasa bile çok kısa bir süre sonra olabilir. Bu koda çeşitli eklemeler yapmayı düşünüyorm. İlk aşamada özelliklerinize göre kaçabileceğiniz bir kod yapmaya çalışacağım. Sonraki aşamada ise bunun için sahne tasarlamaya çalışacağım. Bahsettiğim "sonraki aşama" modun diğer sürümlerine sarkabilir. Bu kod için baştan beri çok hevesliydim. Ama modül sistemle ilgili mevcut bilginiz siz bir yere kadar götürüyor-du.