The Elder Scrolls V: Skyrim

Users who are viewing this thread

Roffron said:
Talos yok, Norse dini yalan.
latest
 
Roffron said:
The White Wolf said:
Roffron said:
Talos yok, Norse dini yalan.
latest
Aldmeri Dominion meclisinde Snow Elf soykırımını tanıdı. Nordlar soykırımcı barbarlar.. #RememberSnowElfGenocide
Meclisten birileri, kendine göre açıklamalar yapıyor. Talos'un topraklarını işgal edeceklermiş. Uzun kulaklar gelecekmiş. Geleceğiniz varsa, göreceğiniz de var bunu böyle bilin! Bunu böyle bilin! Yani bir taraftan Morrowind, bir taraftan Summerset, bir taraftan Elsweyr, bir taraftan Valenwood, bir taraftan Cyrodiil... TOPUNUZ GELİN!
1631771-1398456043.jpg
 
Lan oğlum ben geçen gün General Tullius'un cebinden not çaldım da, saldırı planıymış ne yapabilirim bunu? İmzalı bir de satsam kaç septim eder?
 
İnanıyoruz ve dua ediyoruz, bağımsızlık savaşında binlerce yeni Stormcloacklar yetişecek; yedi düvel Kuzey'in üstüne yürüdüğünde onbinlerce Ysgramorlar yetişecek, savaş kazanılıp fetih dönemi başladığında, yüzbinlerce Tiber Septimler yetişecek! Ve Atmoralı Talos'un torunları yeniden dünya lideri olacak, Yeni İmparatorluğu inşa edecek! Bizim fıtratımızda, umutusuzluk yok. Bizim inancımızda, bezginlik yok. Biz inanıyorsak, mutlak galibiz. Biz diyoruz ki: Talos bize yeter, kardeşlerim!
battle_of_the_red_ring_by_cthulhuweberiano-d67pbl7.jpg
Ayrenn yerine Lord Naarifin'in heykelini dikin. Kuleden aşağı sarkıtılan esir bir elf tasviri gördükçe, kalkıştığınız şeyin ne olduğunun farkına varır ve vazgeçersiniz.
 
Back
Top Bottom