Siyasi İdeoloji ve Gündem Tartışma

Cumhurbaşkanı Adayım

  • Recep Tayyip Erdoğan

    Votes: 0 0.0%
  • Muharrem İnce

    Votes: 1 7.1%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

    Votes: 9 64.3%
  • Sinan Oğan

    Votes: 4 28.6%

  • Total voters
    14
  • Poll closed .

Users who are viewing this thread

The White Wolf said:
Adamın nişanlısı olmasaydı bu olaylar duyulmazdı bile. Ölmeden önce kadına direktif veren Cemal Kaşıkçı her türlü ana kahramanıdır bu olayın.
Sanmıyorum. MİTin Cemal Kaşıkçının öleceğinden haberi vardı. Başka türlü bu kadar detay basına servis edilemezdi. Belli ki MİT konsolosluğu izliyormuş. İleride görüntüler veya ceset de ortaya çıkacak izleyin.
 

Adam haklı bir çok noktada. Devlet Bahçeli kimin yanına yanaşıp dost olduysa yok etmiş. Umarım bunları da eritir yok eder aferim ülkücülere. Mart seçimlerinde MHP'ye mi versem? :razz:
 
Allahım bu saatten sonra beni Tayyipçi mi yapacaksın? Andcı kemalistlere hadlerini bildirmeler, kurtçuklara atar yapmalar filan.

MBS iti şu an dört dönüyor olduğu yerde, Türkiye'nin sızdırdığı bilgiler hem Trumpu hem de MBSyi yakıyor. Yabancıların yorumlarını filan görünce insanın gururu okşanıyor.
 
Turkiyede gecen algi operasyonu ve dis gucler argumanlarina da bu cerceveden bakabilirsiniz.

Turkiye suudi arabistana algi operasyonu yapiyor bir dis guc olarak.

Ama bu Suudi Arabistanin bi gazeteciyi oldurup parcalamis olmasini degistirmiyoe.

Suudi bir insan burada ‘dis guclerin oyununa geliyoruz, prensimizin yaninda olmaliyiz’ dememeli
 
Hayatımda ilk defa hükümetin diplomatik bir meselede bu kadar kontrollü davrandığını görüyorum. İşi "Eeeey Suudi Arabistan" diyerek kişiselleştirmediler, profesyonel tuttular. Daha da iyisi gündemi de haberleri tek tek piyasaya sürerek sıcak tuttular. Sanırım hükümet iç basını kontrol altına alırken iki üç şey öğrenmiş bu konuda.  :lol:

 
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-41637837

Henüz görmeyen varsa yerel seçimler için MHP'nin Ankara'da Melih Gökçek'i aday göstereceği iddiaları var.
 
https://odatv.com/turkiye-gundemini-degistirecek-goruntuleri-odatv-yayinliyor-26101844.html?

Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Devlet Bahçeli'yi bir kenara alırsak son yılların en kaypak, en yancı, en omurgasız siyasetçisi bu adam muhtemelen.
 


Türk solunu başbuğ Hilal cebeci kurtaracak. Ay yüzlü konçuyumuz Türk solunun başarısız olduğunu dile getirip çav bella söylemiş. Klibinde son zamanların popüler olan şeylerine yer vermiş La casa de papel kostümleri, Sol kesimin sömürülmeye hazır duyguları, Twerk ve biraz da liderlik vasfı.
 
Back
Top Bottom