Netflix

Users who are viewing this thread

Pentagram said:
İlk sezonun ilk 4 bölümü aşırı sıkıcıydı ama ya.
Ben gece vakti kulaklıkla izlerken çok iyiydi. Bilinmedik karanlık bir gizem, ölümler, tuhaf sahneler, müzikler falan gerilimden tüylerim ürperiyordu sık sık. O yüzden beğendim ilk bölümleri de. Sonrası da çok güzeldi. O yüzden ilk sezon daha iyi benim için.

Seven çok seviyor, sevmeyen de sevmiyor işte arası yok gibi. :grin: Yavaş ilerleyen ve karanlık temalı dizilerden hoşlanmıyorsan ondan olabilir.

Edit: Stranger Things başladım, millet ergen dizisi diyor ama amacım İngilizcemi geliştirmek olduğundan izliyorum hadi bakalım.

Stranger Things mi ergen dizisi :lol: Ergenlik bi yanı yok ya kendi halinde tatlış bi dizi. Bi son sezonu dandik gibi 2 bölüm izledim bıraktım.

ben bu netflix türkiyeyi anlamadım, annem kullanıyor diye her ay ödüyorum ama kullanmıyorum normalde, her neyse, dün stranger thingsin üçüncü sezonuna bir bakayım diye girdim karşıma sadece birinci sezon çıktı. ben mi beceremedim bilmiyorum ama ne kadar uğraştıysam 2. ve 3.sezona ulaşamadım netflixten. niye yok bu dizinin diğer sezonları? orange is the new black izlerken de öyleydi dizi 8 sezon mu neydi türkiye netflixi 5'ten ötesini çıkartmıyordu karşıma.

hadi hak mak diyecem de, netflix originals değil mi abi bunlar? kendi dizilerinin haklarını mı alamıyorlar ne yani?

kierra said:
ben bu netflix türkiyeyi anlamadım, annem kullanıyor diye her ay ödüyorum ama kullanmıyorum normalde, her neyse, dün stranger thingsin üçüncü sezonuna bir bakayım diye girdim karşıma sadece birinci sezon çıktı. ben mi beceremedim bilmiyorum ama ne kadar uğraştıysam 2. ve 3.sezona ulaşamadım netflixten. niye yok bu dizinin diğer sezonları? orange is the new black izlerken de öyleydi dizi 8 sezon mu neydi türkiye netflixi 5'ten ötesini çıkartmıyordu karşıma.

hadi hak mak diyecem de, netflix originals değil mi abi bunlar? kendi dizilerinin haklarını mı alamıyorlar ne yani?

Stranger Things var, Netflix'in kendi içeriklerinin tümü var.
Orange is the new black, better call saul vb tüm sezonları yok kendi yapımı olmadığı için.

kierra said:

Sağ altta bölümler kısmı var ona basıp açılan pencerenin sol üstündeki üstündeki oka basacaksın oradan sezon seçiyorsun.

Pentagram said:
Edit: Stranger Things başladım, millet ergen dizisi diyor ama amacım İngilizcemi geliştirmek olduğundan izliyorum hadi bakalım.
Bitirmiş bulunmaktayım, öyle çerezlik bir dizi olmuş beğendim ben açıkçası.

Lan bu ne biçim sezon finali.1 yıl nasıl beklenir.

Ama filmde bazı yerler çok saçma geldi.Hamile müfettiş koymuşlar psikopat gibi.Hamile kadın soyguncuları yakalıyor lolipop yerken.Aşırı saçma geldi.

Sonda Tokyo'yla Rio'nun tankı roketle patlatması kadar efsane bir şey yok.Son 20 dakikası acayip gerilimliydi.Naiorabi vuruldu, içeri tanklarla giriyorlar, Raquel ölecek, Prefösör ellerine düşecek falan.1 seneyi zor bekletir.

stranger things 3.sezon baya vasat bir sezon olmuş, ilk ve son bölümler dışında beğenmedim pek, öyle yemek yerken boş durmayayım diye izledim. keşke şu canavar manavar olayları olmasa da direk o yılların insanlarını hayatlarındaki dramaları falan izlesek, ben genelde bizim çocukların arkadaşlık ilişkileri için falan izliyorum normalde ama sezon bir garip bitti ne olacak nasıl devam edecek pek kestiremiyorum açıkçası

en sevdiğim iki karakter steve ve hopper idi, hopperı da son sezonda şutladılar, hopper olmadan dizi çok tatsız olacak gibi seneye.

kierra said:
stranger things 3.sezon baya vasat bir sezon olmuş, ilk ve son bölümler dışında beğenmedim pek, öyle yemek yerken boş durmayayım diye izledim. keşke şu canavar manavar olayları olmasa da direk o yılların insanlarını hayatlarındaki dramaları falan izlesek, ben genelde bizim çocukların arkadaşlık ilişkileri için falan izliyorum normalde ama sezon bir garip bitti ne olacak nasıl devam edecek pek kestiremiyorum açıkçası

en sevdiğim iki karakter steve ve hopper idi, hopperı da son sezonda şutladılar, hopper olmadan dizi çok tatsız olacak gibi seneye.
Dostum nasıl izliyorsun diziyi ya?
Ölmedi Hopper.

Elrohir Oronrá said:
kierra said:

Dostum nasıl izliyorsun diziyi ya?
Ölmedi Hopper.
Bu reel bilgi mi?

Back
Top Bottom