İlk sezonu daha güzel.Pentagram said:Darkın 2.sezonunu bitirdim yeni, ilginç bir dizi olmuş.
İlk sezonu daha güzel.Pentagram said:Darkın 2.sezonunu bitirdim yeni, ilginç bir dizi olmuş.
Ben gece vakti kulaklıkla izlerken çok iyiydi. Bilinmedik karanlık bir gizem, ölümler, tuhaf sahneler, müzikler falan gerilimden tüylerim ürperiyordu sık sık. O yüzden beğendim ilk bölümleri de. Sonrası da çok güzeldi. O yüzden ilk sezon daha iyi benim için.Pentagram said:İlk sezonun ilk 4 bölümü aşırı sıkıcıydı ama ya.
kierra said:ben bu netflix türkiyeyi anlamadım, annem kullanıyor diye her ay ödüyorum ama kullanmıyorum normalde, her neyse, dün stranger thingsin üçüncü sezonuna bir bakayım diye girdim karşıma sadece birinci sezon çıktı. ben mi beceremedim bilmiyorum ama ne kadar uğraştıysam 2. ve 3.sezona ulaşamadım netflixten. niye yok bu dizinin diğer sezonları? orange is the new black izlerken de öyleydi dizi 8 sezon mu neydi türkiye netflixi 5'ten ötesini çıkartmıyordu karşıma.
hadi hak mak diyecem de, netflix originals değil mi abi bunlar? kendi dizilerinin haklarını mı alamıyorlar ne yani?
kierra said:ben bu netflix türkiyeyi anlamadım, annem kullanıyor diye her ay ödüyorum ama kullanmıyorum normalde, her neyse, dün stranger thingsin üçüncü sezonuna bir bakayım diye girdim karşıma sadece birinci sezon çıktı. ben mi beceremedim bilmiyorum ama ne kadar uğraştıysam 2. ve 3.sezona ulaşamadım netflixten. niye yok bu dizinin diğer sezonları? orange is the new black izlerken de öyleydi dizi 8 sezon mu neydi türkiye netflixi 5'ten ötesini çıkartmıyordu karşıma.
hadi hak mak diyecem de, netflix originals değil mi abi bunlar? kendi dizilerinin haklarını mı alamıyorlar ne yani?
Bitirmiş bulunmaktayım, öyle çerezlik bir dizi olmuş beğendim ben açıkçası.Pentagram said:Edit: Stranger Things başladım, millet ergen dizisi diyor ama amacım İngilizcemi geliştirmek olduğundan izliyorum hadi bakalım.
3. kısım 2 bölümü de izledim güzel gidiyor.Dracheon said:La Casa de Papel izleyen var mı?
Dostum nasıl izliyorsun diziyi ya?kierra said:stranger things 3.sezon baya vasat bir sezon olmuş, ilk ve son bölümler dışında beğenmedim pek, öyle yemek yerken boş durmayayım diye izledim. keşke şu canavar manavar olayları olmasa da direk o yılların insanlarını hayatlarındaki dramaları falan izlesek, ben genelde bizim çocukların arkadaşlık ilişkileri için falan izliyorum normalde ama sezon bir garip bitti ne olacak nasıl devam edecek pek kestiremiyorum açıkçası
en sevdiğim iki karakter steve ve hopper idi, hopperı da son sezonda şutladılar, hopper olmadan dizi çok tatsız olacak gibi seneye.
Elrohir Oronrá said:Dostum nasıl izliyorsun diziyi ya?kierra said:stranger things 3.sezon baya vasat bir sezon olmuş, ilk ve son bölümler dışında beğenmedim pek, öyle yemek yerken boş durmayayım diye izledim. keşke şu canavar manavar olayları olmasa da direk o yılların insanlarını hayatlarındaki dramaları falan izlesek, ben genelde bizim çocukların arkadaşlık ilişkileri için falan izliyorum normalde ama sezon bir garip bitti ne olacak nasıl devam edecek pek kestiremiyorum açıkçası
en sevdiğim iki karakter steve ve hopper idi, hopperı da son sezonda şutladılar, hopper olmadan dizi çok tatsız olacak gibi seneye.Ölmedi Hopper.