Netflix

Users who are viewing this thread

Finde said:
Aynı şekilde werner de kendi platformunu kuracakmış. Lotr o yüzden kalkmış sanırım. Friends de 2019'dan sonra orada yayınlanacakmış.

Bi ton servis oluyo, Netflix, Disney, Amazon, werner.
Bu iş giderek masraflı olmaya başladı desenize :roll:

(iphone kullananlar için) indirme yaparken telefonun ekranı kapandığında indirme duruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Ne zaman Netflix'ten bir şeyler izlemeye çalışsam tam ekranda sürekli donmalar yaşıyordum ve görüntü kalitesi istediğim gibi olmuyordu. Biraz araştırdıktan sonra bu sorunun chrome'a has olduğunu ve ayrıca chrome'da sadece 720p izlenildiğini söyleyenler gördüm. Bunun üzerine yıllardır kullandığım chrome'u geride bırakıp mis gibi Microsoft edge'e geçtim, zamanında o kadar gömüyor ediyorduk ama chrome'a kıyasla çok daha güzel olmuş bence bu browser, Netflix'im de cam gibi akıyor artık.

Windows 10 kullanıyorsan Microsoft Store’dan Netflix’i indirebilirsin. 4K’ya kadar destekliyor (uygun sistem varsa)
Edit: baglanti hizina gore goruntude anlik kalite dususleri meydana gelebiliyor indirmediysen

sevmiyorum ben operayı ya Microsoft edge çok hoşuma gitti onu kullanıcam artık ancak ne zaman Microsoft yazsam m harfini kendi kendine büyütüyor o biraz gıcığıma gitmedi değil

Ben izledim. Baslarda asiri sikici fakat sonlara dogru tempoyu arttiran bir dizi. İmdb de 6 ver(ir)dim. Zaten netflix bu aralar yapımlarında hep basta sikici sonradan izleten diziler yaptiriyor. Yani oyle denk geliyor diyelim

Geçen arkadaşımda kaldım. Film izleyecektik, bilgisayarımız yoktu. Playstation'a bağladık Netflix'i ve imdb'den baktığımız özenle seçilmiş 10-15 filmin hiç birini netflix'de bulamadık. Sinir bozucu  :meh:

Zöoyr said:
Geçen arkadaşımda kaldım. Film izleyecektik, bilgisayarımız yoktu. Playstation'a bağladık Netflix'i ve imdb'den baktığımız özenle seçilmiş 10-15 filmin hiç birini netflix'de bulamadık. Sinir bozucu  :meh:
netflix popüler kültürün bomboş bir ürünüdür. 4 aydır aboneyim belgeselleri hariç beğendiğim hiçbir şey yok içerisinde. hala aboneyim çünkü orda burda netflix varken ordan mı izlenir diye ıygıy çekip hava atıyorum.

Bu dizi'nin ilk iki bölümünü izleyip beğenmeyip bırakmıştım. Şimdi fragmandan görüyorum ki 2. fast and furious vakası olmuş.

Bu arada hatun güzel değil, casa'sı sağlam :wink:

Hatun geçen sezonlarda daha güzeldi. Bu saç yakışmamış. Acaba elemanı nasıl kurtaracaklar merak ediyorum. Onun dışında Berlini görmek beni tereddütte bıraktı. O kadar kurşun yedi la  :neutral:

Para için soygun yapan elemanları birini kurtarmaya nasıl ikna edecekler, aralarında böylesine bir bağ var mıydı? Berlin nasıl yaşıyor Polat galiba adam neyse izleyip göreceğiz.  :lol: :idea:

Emrehan said:
Para için soygun yapan elemanları birini kurtarmaya nasıl ikna edecekler, aralarında böylesine bir bağ var mıydı? Berlin nasıl yaşıyor Polat galiba adam neyse izleyip göreceğiz.  :lol: :idea:
Umarım fılaş bek falan yaparak gösterirler. Yoksa Ispanyol işi Kurtlar Vadisine döner dizi  :grin:

Önceden çok sağlam iş yaparlardı şimdi eski tadını vermiyor nedense, özellikle Marvel işbirliğiyle yaptıkları dizileri hiç etmelerinden sonra.

Back
Top Bottom