Film,Sinema ve Dizi Platformu [Kotalılar Dikkat]

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Animasyona Blood+'da ekleyebilirsin.
loscblood+.jpg
Zaman değişmiştir, mekan değişmiştir; ama savaş, hiç yavaşlamamış, hep devam etmiş ve modern dünyaya kadar gelmiştir. Yıllar boyu süre gelmekte olan savaş, iki grup arasında yaşanmaktadır: "Chiropteranlar"; ölümsüz, yarasa biçimli ama şekil değiştirip insan gibi olabilen, kan içerek yaşamlarını sürdüren yaratıklardır. "Red Shield"; bu yaratıkların izini sürüp onları yok eden örgüttür. Saya Otonashi, Japonya'da ailesi ile huzurlu bir şekilde yaşayan liseli bir kızdır. Ama Saya, bir sene öncesine kadar olanları hatırlamaktadır. Bir gün genç ve yakışıklı çello sanatçısı Hagi'nin ona bir kılıç vermesiyle, bütün hayatı değişir.

knightcola said:
bu arada bu isim bana bir şeyi çağrıştırıyor........ heee full metal jacket
Netde full metal jacket diye bise gördüm ordan hatirliom yoksa ne olduğunu bilmiyorum

Full metal jacket?
O da muhteşem bir filmdir onu da ekle  :grin:

*Thrones

Btw, konunun adı Film, Dizi ve Sinema Platformu olsa daha uygun olur.

Death&Note değil, Death Note.
death-note_poster2.jpg
Bir şinigami bilerek defterini düşürmüştür ve bu defteri Light Yagami ismindeki hayatından bıkmış ancak çok zeki bir lise öğrencisi bulur. Defterin en büyük özelliği içine yazılan isimlerin birer birer ölmesidir. Çünkü bu defter Ölüm Defteri'dir. İki suçlunun kalp krizinden ölmesi ile başlayan seri ölümler Interpol ve dedektif L'yi Light'ın karşısına getirmiştir.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom