Game of Thrones (İlk Sayfadaki Duyuruyu Okuyunuz)

Favori haneniz hangisidir?

  • Arryn Hanesi

    Votes: 13 3.7%
  • Baratheon Hanesi

    Votes: 15 4.2%
  • Greyjoy Hanesi

    Votes: 7 2.0%
  • Lannister Hanesi

    Votes: 35 9.9%
  • Stark Hanesi

    Votes: 155 43.9%
  • Targaryen Hanesi

    Votes: 47 13.3%
  • Tully Hanesi

    Votes: 5 1.4%
  • Tyrell Hanesi

    Votes: 7 2.0%
  • Martell Hanesi

    Votes: 12 3.4%
  • Özgür Şehirler (Bravos, Qarth, Valyria vs.)

    Votes: 17 4.8%
  • Yabanıllar

    Votes: 12 3.4%
  • Dothrakiler

    Votes: 21 5.9%
  • Diğer (Lütfen Mesaj ile Belirtiniz!)

    Votes: 7 2.0%

  • Total voters
    353

Users who are viewing this thread

EFSANE OLMUŞ ANASINI SATAYIM YA, OLM SON İKİ BÖLÜMDÜR İZLERKEN KOLLARIMDAKİ KILLAR FALAN DİKELİYOR MÜZİK ORTAM FALAN EFSANE YAPIYOR ADAMLAR.
KING IN THE NORTH ULAN! dicem gaza gelip diyorumda diğer ailelerde fena. Dany fena geliyor, Baelish korkutuyor epey bir hinlik yapacak o daha. Cercei Iron Queen oldu epey ki onu öyle görmek mutlu etmedi diyemem, hakediyordu oradaki herkes. evt kierra seninkide dahil.
"Your servant was butchered in the Red Wedding Lord Manderly but you refused the call. You swore allegience to House Stark Lord Glover but in the hour of greatest need you refused the call, and you Lord Cerwyn your father was skinned alive by Ramsey Bolton still you refused the call, but House Mormont remembers! the North remembers! We know no king but the King in the North whose name is Stark, i don't care if he's a bastard, Ned Stark's blood runs through his veins. He is my king from this day until his last day."
Cl7yQKCUkAA0dvB.jpg:large
 
Yalnız yeni farkettim donanmalarıda birleştirmişler. Dorne, Reach, Iron Island (Yara'nın alacağını düşünürsek büyük ihtimalle) ve Dany epey sağlam bir ortaklık kurmuşlar.
Vale ve North durdu diyelim. Baelish bi döneklik yapmazsa. Riverlands Arya sağolsun Tully eline düşer gibi yine. Edmure Tully'yi yalnız mı bıraktı ama Jaime geri dönünce onu unuttum. Adam canlı ve intikam istiyordur büyük ihtimalle. Stormlands Stannisten sonra ortada kaldı öyle, Lannister elinde diyelim onuda. Gerçi Baratheon ailesinin Targeryanların cadeti olması, alt ailelerin belki Lannisterlara baş kaldırıp bölge yönetimini ele almak istemesi falan fiso orayıda kaybedebilirler, Westerlandsda Cerceide. Ortada bok gibi Riverlands kalıyor gerçi her şey Tully'ye bağlı bence.
seven_kingdoms_of_westeros_by_joshmoe93-d81s556.png
 
Öncelikle harika bir bölümdü yav müzikler falan efsaneydii. Ve bence Daenerys Kingsland'e gelirken Cersei iyice kafayı yiyecek ve her yeri yakma kararı alacak Mad King gibi. Jaime onu da öldürecek ve hem Kingslayer hem de Queenslayer olacak.

BEYAZ KURT'A :party: :party:
 
Bir de dikkat ettiniz mi bilmiyorum Toj sahnesinde Bran hiç bir şey demedi ama Ned yine de arkasını döndü. Yani Ned her türlü arkasını dönecekmiş sadece Bran dedikten sonra dönmesi rastlantıydı.
 
Yalnız Baelish reis ışınlanma makinesini Arya'ya ve Varys'e vermiş bu sefer herhalde.  :lol:
 
Bende şimdi izledim güzeldi bencede. Bölüm isminden dolayı ak gezenleri görürüz diye ummuştum ama olmadı. Cercei nin ne yapacağını az çok tahmin edebiliyoduk ama izleyince hoşuma gitti baya. Son sahnede Jaime öldürür diye düşünmüştüm ama seneye sakladılar heralde yada başka bir yoldan işleyecekler. Jon un King in the North olmasına sevindim ama Baelish de orayı karıştıracak gibi hadi bakalım bir sene daha bekleyelim  :smile:
 
Sadece sept değil etraftaki zavallı halkta kül olmuştu.Bide pıs pıs sırıtıyo :grin:
Benjen surdan öteye büyü var diye geçemedi ya,Bran geçince büyü bozulmayacak mı?

Edit:
https://youtu.be/dfcxxp7nsv8?t=208
Şimdi kraliçe oldu.Daha güzel kraliçe de Dany oluyor galiba :grin:
 
Arya'nın geri dönüşü çok güzel olmadı mı ? Bence öyleydi. Jon hem Stark hem de Targaryen kanı taşıyor. Bence Daenerys ile evlenecek onlar. Bu arada THE KING IN THE NORTH ULAN !!1!BİR!1!
 
Daenerys Tyrion'a kral eli sembolünü takınca "YAPMA YAAAA TYRION DA ÖLECEK DEMEK OFFFFF" diye düşünen bir ben miyim ? Biliyor musunuz bilmem ama dizide kral ellerinin çok kısa yaşadığına dair bir durum var, belki Tyrion'un final sonunda yaşayamayacağına bir foreshadowing yapmışlardır.

R+L=J tamamen açıklandı artık sanırım, yine de Lyanna'nın "onun adı fısırfısırfısır" demesi yerine jon demesini beklerdim, niye böyle bir şey yapmışlar anlamadım.

Arya'ya sanırım faceless men eğitiminde ışınlanmayı da öğretmişler. Varys de aynı şekilde.

Sansa ile Baelish'ten biraz tırsıyorum ben, sonraki sezon biraz sıkıntı yaratacaklar sanırım.

Tommen da yere amele sümüğü gibi yapışmıştır CART diye çok hoşuma gitti aptal çocuk kendini imha etti sonunda

Jon'un kızıl rahibi sürgün etmesi çok aptalca bir karardı, kadın haklıydı, walkerlar ile olan savaşta çok yardımı dokunabilirdi, ayrıca kadın seni ölüden döndürmüş *** aptal mısın nesin niye yolluyosun ki belki yarın öbür gün sansa bıçaklayacak seni bu sefer, bir insan hiç mi bir şey öğrenmez ya

Önceki bölümde brotherhood without banners "esas savaş kuzeyde sen de bize katıl kardeş" falan diyip houndu aralarına almıştı, onlar winterfell'e gidecek sanırım, Jon'a king in the north falan dendi de Robb gibi demir tahtı almak için oraya yöneleceğini sanmıyorum, daha çok kuzeye yönelip night's king ile uğraşmasını bekliyorum. Jon güneye gittiğinde lannisterların kökü çoktan daenerys tarafından kazınmış olabilir. Cercei'yi Jaime'nin öldüreceği zaten çok bariz de Jaime'yi kim öldürecek acaba, Tyrion öldürürse güzel olur adam tüm ailesinin soyunu sopunu öldürmüş olur eğer olursa.
 
Kierra said:
---

kevan lannister da öldüğüne göre, casterly rock Jaime ye kalıyor. Bence tyrion geldiğinde anlaşma yapma ihtimalleri yüksek. Dediğin gibi bencede cercei yi öldürür, Tyrion kral eli olarak devam eder , jaime de batının muhafızı olur. Lannister orduları azımsanmayacak biçimde bence savaşmak yerine kendi taraflarına çekmeye çalışabilirler, zaten Tyrion la Jaime nin arası iyi en mantıklısı bu olur bence.
 
Back
Top Bottom