Donanım, Yazılım ve Teknoloji Dünyası Hakkında Sorular&Öneriler&Haberler

Users who are viewing this thread

Evet var sanırım. Bazı arkadaşlar Superonline'yi iptal edip TürkNet bağlatmak istemiş fakat "bölgenizde altyapımız bulunmuyor" yanıtı almışlar. Köy falan olsa neyse de bayağı işlek bir yer.
 
α Soft Aurora said:
Ttnet'ten kat be kat daha iyi olacaktır, kendi altyapısından çektiği zaman, eğer hatlar çok uzak ve malzemeler kalitesiz değilse rahat 1.5Mb/s indirme hızın olabilir.

Ben kablonet'in 30mbps tarifesini kullanıyorum, ethernet ile 2.9 mb/s, kablosuz ile 2.0 mb/s alıyorum.

Superonline 24/4 alıyorum, wifiden 25/5 geliyor  :lol:

Wuuthrad said:
Evet var sanırım. Bazı arkadaşlar Superonline'yi iptal edip TürkNet bağlatmak istemiş fakat "bölgenizde altyapımız bulunmuyor" yanıtı almışlar. Köy falan olsa neyse de bayağı işlek bir yer.

Superonline fiberdir o, eğer bir dairede fiber varsa adsl olmayabilir. Zaten bir binada bir firmanın fiberi varsa diğerlerinin gelmesi çok zor. O yüzden bir de turk net altyapısını beklemek biraz absürt.
 
Dostlarım yarın termal macun değiştireceğim bir bilgisayarcıda. Oradaki termal macunların kalitesini bilmediğim için Cooler Master ürünlerinden birini alıp bilgisayarcıya gideceğim. Fiyat bana 50 TL denmişti. Ben termal macunu tedarik ettiğim için fiyatta bir azalma olur mu?
 
α Soft Aurora said:
https://support.microsoft.com/tr-tr/help/929833/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system

Muhtemelen denemişsindir ama olsun.
Bunu bulamamıştım deniyorum şimdi teşekkür ederim.

edit: yok sıkıntı bulamıyorum diyor şaka gibi abi resim açamıyorum nasıl bulamıyorsun sıkıntı
 
Nattens Madrigal said:
40-45 liralık dayanıklı mouse önersenize,oyun oynamıyorum tek beklentim ömrü 2-3 aydan fazla sürsün.
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_log%C4%B1tech-mouse-m100-dark-910-005003-1176325.html?etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=akakce&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=akakce.com&et_lid=99&et_cid=99&v=1.53.6
Seveni çok bunun. Oyunda oynanılır. Kaliteli 2 yıl garantisi var. ve 30tl.
 
Back
Top Bottom