Counter-Strike: Global Offensive -

Users who are viewing this thread

tamam onu geç hesabı hackleyip itemleri silse kim ne yapcak steama ağlaması durumunda geri verceğini mi sanıyorsunuz :grin:

Hesap koruması kendinize ait tamamen mallık yani

 
O BMW teklif edilen skinler dediğiniz zaten ticaret için.Oyundaki bahis sistemi 1000 dolardan sonra ticarete başlıyor.Bakın Oxi'ye adam geçen ay yayında 4500 dolar kaybetti.Ondan iki hafta sonra yabancı bir streamerla masaya oturdu ondan 1200 dolar aldı,1-2 gün önce mac book ile fotoğraf attı yeni oyuncağım diye.Bu adam 1800 TL'lik bir laptop ile LoL yayını yapmaya başlamış bir adam altı üstü.Biraz ticari kafa,biraz şans,biraz tecrübe ve başlangıç için bir miktar para,sonuç:razz:ARA.Belki farkında değilsiniz söylemek isterim,gelecekte at yarışları,futbol iddiaları vs. olmayacak,bunlar olacak.

Uyarı: Siz iletinizi yazarken yeni bir ileti daha gönderildi. Gönderilen iletiyi incelemeniz önerilir.

Eğer Steam'in sana söylediği güvenlik gerekçelerini zamanında yaparsan,saçma linklere tıklamazsan,Steam güvenliğini kapalı tutmazsan,iki sohbet ettiğin insanlara güvenmezsen hesabının çalınma ihtimalinin %0 olduğunu garanti veriyor Valve.
 
O koşulların sağlanması durumunda bütün sistemler %0 a indirir zaten :grin:

Sırf kumar işi ya bırakın csgo atın.
 
Bir kaç sayfa önce phantom lorda 36bin euro skin bağışlanan videoyu atmıştım, oyuna para veren zenginler hep olacak. Ben 70 lira skini tek seferde kaybetmedim. 5-10-15 liralık çokça sayıda eşya koydum. Bazen kazandım ama saçma saçma kaybettim genelde. Bir de benim için bu oyundaki skinler değersiz. Stock itemlere sticker yapıştırıp kullanıyorum. Bir bıçak bulabilirsem daha da işim olmaz. Bayonet çok hoşuma gidiyor. Ona da para vermem ama bir yerden elime geçerse işte.

Elim çarpmış konu kilitlenmiş kusura bakmayın.
 


Dün gece böyle bir anım olmuş. Madem olmuş, şeklini yapalım. 1-2 maç kaldı bu arada, LE olacam. Varmı forumda LE ve üstü?
 
Ahaha oyuna girdimde startrak müzikler çıkmış acep ne oluyor(Aslında olan şey belli gerizekalılar hava atmak için bunları alıyor ek para ödüyorlar fln)
 
lortcush said:
Ahaha oyuna girdimde startrak müzikler çıkmış acep ne oluyor(Aslında olan şey belli gerizekalılar hava atmak için bunları alıyor ek para ödüyorlar fln)

Zengin olmak böyle bir şey işte.Senin gibi fakirler anlamaz.
 
Geçen gene oyundayım sıkıldım çıktım ya çok sıkıcı la oyun 7 gün ban yedim double keleşte ehehe  :iamamoron:
 
Çift keleş so much russian mode on arada trolleyip çıkıyom ya novaya düşimde streamer gibi video çekim  :shifty:
 
Çift keleşten dmgye geçerken uzun bir mağlubiyet streakim oldu, düşmedim. 3 maç aldım dmgye atladım. Gözümü kartala diktim. DMG olduğumdan beri 5 maçta 3 win 2 draw var. Bekliyorum..
 
Back
Top Bottom