Battlefield 4

Users who are viewing this thread

Sevmiyorum ben öyle araç savaşının ön planda olduğu haritaları, piyade oynamak daha zevkli. Kullanmayı sevdiğim tek araç RCB zaten, her haritada bulunmuyor o da.
 
Zavod, Siege of Shangai, Dawnbreaker, Hainan en sevdiklerim ana oyun içerisinde. Dragon's Theet Pearl Market denedim, çok fazla ortada kalabiliyorsun ama güzel yine de. Diğer haritaları yarın denerim artık.
 
Toplasan 24 saat oynayamadım arkadaşın bilgisayarında yüksek fps  ve yüksek grafiklerle oynayınca oyunun tadı damağımda kaldı helikopter sürmek falan öyle çok da zor değil jete falan alıştım yani  BF1 de ki uçağı süremem mesela ama bu oyunda jete hemen alıştım keza helikoptere de. Tabi marifet sürmek değil  ustalaşmak orası da ayrı. Ben oyunu çok sevdim de kaçırdık oyunu işte
 
Eğer bütün DLC'lerin beleş olmasını diyorsan evet alamadıysan kaçırdın bayağı. Diğer yandan kendi PC'n yeterince iyi oynatacak kadar güçlü değilse yapacak bir şey yok upgrade etmek ya da yenisini almak dışında.

Bunların da ötesinde oyunun eskimesi anlamında diyorsan hiç kaçırmadın. 3 yıllık olsa bile hala bomba gibi oyun ve çok yoğun sunucuları. Sadece ana oyun 20 liralara kadar düştü, sırayla DLC'ler veriliyordu şimdi onlar da toptan beleş verildi. Haliyle Premium Edition fiyatı da düşmüş oldu çünkü asıl olayının çoğunu kaybetti.

https://www.kinguin.net/category/2873/battlefield-4-premium-edition-origin-key/

106 liraya düşmüş. Ben 2013'te oyunun çıktığk hafta ana oyunu ve premium ayrı olduğu için 200 liraya almıştım. Şimdi DLC'ler beleş dağıtılınca premiumun şu anda kullanılabilir ayrıcalıkları da çok önemsiz kaldı. Eğer dağıtım olmasaydı 100 lirayı gayet hak ediyor olurdu net bir şekilde.
 
106 gene fazla bu durumda. Sağ olsun EA sahip olduğum üçüncü oyunu da bedava yaparak BF3 ü iyi bir şekilde kırmıştı.  Hardline a gözümü diktim teması bence hoş  çoğu BF sevenler bu oyunu sevmese de.  Ben BF4 ü kaçırdığımı düşünüyorum. Hani oyun ilk çıkar herkes bir heyecanla oynar ya o kalabalık o heyecanı seviyorum o bir nasip olmadı.

Biz seninle mesajlaştık hatta BF4 hakkında sen bana 3 alma 4 al demiştin de bilgisayarım maalesef kaldırmıyor ve yeni bir bilgisayar alırsam kitle halen oyunu bırakmazsa belki premium alırım fakat şimdi BF1 zamanı  umarım o heyecanı BF1 de kaçırmam.

Ve maalesef beleşe gelen tüm DLC leri de kaçırmak üzdü.  Yalnız vaktinde 200 TL vermiş birisi olarak sen ne düşünüyorsun bu DLC'leri bedava yapma politikası hakkında? Yani o kadar para veren insan bir şekilde EA ye bir tepkide bulunmadılar mı?

 
EA politikaları zaten hep eleştiriliyor. Bu da farklı değil. Yeni oyun gelirken öncekinin satışları düşer haliyle. Oyuncu çekmek için de böyle şeyler yapılır. Hardline döneminde de BF3 o yüzden beleş yapılmıştı.

DLC'leri çıkarsak Premium'un yarısından çoğu gitmiş oluyor. Çünkü tek tek almaktan çok daha hesaplı oluyordu Premium. Senin dediğin olayı yaşadım o canlı dönemde oynadım. DLC'ler belirli tarihlerde çıktı(ilk iletiye koymuştum) ve Premium oyuncular erkenden erişebiliyorlardı. Haftalık, aylık etkinlikler gibi gold battlepackler gibi ayrıcalıkları vardı. Bir de easter egg olarak Phantom mevzusu vardı ki efsane bir şeydi. Her DLCde yapılan assignmentlar ile son DLCde gizli bir bölmeden Phantom Bow alınıyordu.

Tamamı oyunculardan tarafından keşfedilen ve deşifre edilen aylar süren bir easter egg macerası vardı yani. YouTubeda bunları anlatan videolar var. O dönem oyuncuları için büyük heyecandı.

Sonra ne oldu? Bu operasyon haritaları çıktı ve bir haritada yerden alabiliyorduk artık. Üstelik elimizde kalıyordu. Yani o kadar Phantom macerası, sır çözme, şifre bulma heyecanı bitti gitti.

Şu an ana oyunu zaten olup beleş dlcleri kapan birinin Premium almak için hiçbir sebebi yok. Kayda değer tek özelliği benim görüşümde sunucu kuyruğunda Premium olanların olmayanların önüne geçiyor olması. Bunun için fazladan 80 lira verilmez.

Bir de şunu ekleyetim oyuncu kitlesi bırakmadı oyunu ve BF1 çıkınca bir geçiş olsa da bırakmaz. BF4 ve BF1 arasında büyük fark var. Sadece geçtikleri dönem değil grafikleri hatta hissiyatı farklı. Haliyle modern zamanlı shooter olarak BF4 hala en iyisi.

Edit: mobil, imla
 
Bilgilendirme için teşekkürler umarım ikisini de oynayacak imkanım ve zamanım olur çünkü BF4 çok ama çok güzel bir çok özelleştirme ve büyük savaş hissiyatı atmosferi falan ne bileyim BF3 ü de sevmiştim de BF4 ü grafiklerini falan özellikle çok sevdim hayırlısı.
 
Yav bugün internet geldi oyun açıldığında sağda tüm dlcler beleş diyordu, bilgileri okuduğumda 19'unda bittiğini öğrendim. Allahsız EA zaten yetişememişim bari boşa ümitlendirme.  :sad:
 
Battlefield 4 oynayıpta hikayeyi anlamayan birtek benmiyim ?Harika grafikler ve animasyonları var gerek koşma gerek sürünme ve ateş etme olsun çok hoş ama adam akıllı bir senaryo yok ortada.Açıkçası bu tür oyunlar yerine battlefieldin 2. Dünya savaşını diğer bilinen adıyla soğuk savaş devrini kendine konu etse harika olur bence,sovyetler falan harika olurdu.
 
Konusunu merak edenler açmasın
Konusu şöyle, Çin'de Amiral Chang tarafından askeri darbe oluyor, sonra hem Çin başkanı öldürülüyor hem de ana muhalefet partisi lideri esir alınıyor. Sen de oyunda squadınla 2.bölümde gördüğün gibi Şangay'a ana muhalefet liderini kaçırmaya gidiyorsun. Ama squadın farkedilince Amerika ve Çin arasında savaş başlıyor ve Amerikan donanması Suez kanalına yollanıyor, sonra olaylar gelişiyor filan. Konusu bu yani.
 
Oyunun senaryosu gayet güzel. Battlefield 3 ile de bağlantılı. Soğuk savaşımsı atmosfer için Battlefield Bad Company 2 var en iyilerden biridir.
 
Dediğinden daha iyisi geliyor.Oyunun alt yapısını değiştiren Remastered editionu geliyor :party:Bu iyi bir haber lakin sadece Call of duty 4 e geliyor.

@Bad company 2  aldımda pek sevemedim sarmadı :roll:
 
Cioss Julius U.X. said:
Frostbite'dan daha iyi demek MW Remastered'in motoru? :eek:

Beğenmemene şaşmamalı.
Frostbite ne bilmiyorumki :facepalm: Remastered iyi değil diyosun yani  :neutral:

Bu arada HyperChargeyede cevap verin yoksa mod geliştirmede yakar çıranızı  :cool:
 
Kardeş Frostbite BF'nin motoru. Hatta FIFA 2017'de de kullanılmaya başlanacak, daha güzeli demeden önce bir araştır.

HyperCharge said:
HyperCharge said:
Sizde de sunucuların büyük bir bölümünde pingin uçması gibi bir durum var mı ?

Valla ben PS3 oyuncusuyum bende yok.
 
Back
Top Bottom