Askeri Liselerin KAPATILMASI

Users who are viewing this thread

Askeri Liselerde okuyan çocuklara geçmiş olsun diyim öncelikle ama oraya girmek isteyenler için daha iyi oldu böylesi. O yaşta giren çoğu kişi sonradan pişman oluyor girdiğine. Sonuçta 13 yaşında o kadar şey bekliyorlar onlardan. Net bir şekilde askeri liselerin kapatılması daha iyi oldu.
 
Pentagram said:
Hulusi Akar (bu adamdan şüphelenen tek ben değilim değil mi?) görevinden alınsın, cemaatin iftira attığı askerlere iade-i itibar yapılsın, göreve dönmek isteyenlere görevleri geri verilsin. TSK eskisi gibi olur.
aynen öyle şüphe veriyor ama bunun herkes farkında bence, yani yönetim kadrosundakilerde farkında. Tayyip Erdoğan zaten onun da  mesajını kenardan verdi: ''Irmaktan geçerken at değiştirilmez'' yani olaylar biraz daha yatışınca onunda ipini çekecekler... (tabi bu genel kurmay başkanlığından almakmı olur yoksa soruşturmamı yada meslekten ihraçmı nereye kadaz uzanır hep birlikte göreceğiz.)
 
Yild said:
Kardeş niye askeri liseleri kapatıyorsunuz nabıyorsunuz anlamıyorumki. Aklı başında birisi bana anlatabilir mi lütfen ?

SİZ ÖNCE İMAM HATİPLERİ KAPATIN ASIL FETOCU ORALARDAN YETİŞİYOR

Kaynak :
http://www.mynet.com/haber/guncel/tsk-yapilanmasi-degisiyor-askeri-liseler-kapatilacak-2559630-1
tabi ki mağdur olanlar olacak ama şöylede bi durum varki şu anda tüm askeri liseler fetöcü dolu onlar temizlenmesse çok daha fazla kişi hatta tüm ülke mağdur olabilir.
İmamhatiplere gelirsek şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki fetönün içine en zor sızdığı okuldur. İmamhatip mezunlarından fetöcü çok çok az kişi var. Neye dayanarak söylenmiş bu anlayamadım.
 
DeaDErroR1453 said:
İmamhatip mezunlarından fetöcü çok çok az kişi var.

Cemaatçilerin uzun zamandır sıkıntı yaşadığı nokta buydu zaten.
Harp okullarının kemik kadrosuna kadar sızabilmişlerdi ama imam hatiplere....
İmam hatiplere sızamadılar ! Yoğun bir iman gücüyle korunan bu okulların power shield özelliğini unuttular !111!1!11!1!!1!1!1!!



Edit: cehape zihniyetini istemiyoruz
Edit2: fen liseleri de imam hatip olsun
 
Ya beyler cemaat neden çocukları imam hatiplere göndersin. Giremediler değil göndermediler diyelim daha çok. Adamlar daha çok askeri liselere gönderdiler. Normal lisede okuyanlara da muhtemelen sınav sorularını verdiler. Böylece istedikleri yerlere getirdiler insanları.
 
İmam hatiplere çocuklarını göndermediler, imam hatiplileri cemaatçi yaptılar. Cemaat olayına en kolay bağlanacak, inanacak kişiler bu okullardan çıkıyor.
 
Olabilir tabi ama imam hatiplere gidenlerin çoğunun ailesi AKP'li. 2013 den beri ben pek cemaate adam çıktığını düşünmüyorum imam hatiplerden.
 
Deli Kurt said:
2000 yıllık geleneğimiz artık boş bir hikaye.

Hacı turk kulturu mu kaldı bu yoğun kultur yozlaşmasında? 15 20 yıl once bitti o.
 
Army Tradition - 95093453543

Komando Tugaylığı ile Jandarma'nın arasına beton duvar örmüşler.
 
Deli Kurt said:
Türk kültürü hala var, bitmesi söz konusu bile değil. Benim kastettiğim gelenekte ordu-millet geleneği idi.

Militarizm ve ordu millet anlayışı turk kulturunun çekirdek unsurlarından zaten
 
Back
Top Bottom