güzel düşünceler işte bunlar 8 yılda yapılabilirdi diye düşünüyorum. özgür bir dünya! ortaçağda yaşanan herşeyin mümkün olduğu bir dünya bekliyordu oyuncularbir de en çok canımı sıkan hep aynı şeyleri yapmamız.mesela benim bir ortaçağ temalı oyundan istediğim en önemli şey bir şövalye olmak.pp den de göreceğiniz üzere jaime lannister misali yardırmak istiyorumancak oyun illa bana ordu kurduruyor,illa lord yapıyor eninde sonunda.
bireysel olarak oynamak neredeyse imkansız.turnuvaların aranan adamı olmak,yahut bir kralın özel adamı olup savaşlarda bireysel olarak yanında yer almak hep istediğim şeylerdi.ama maalesef yok.
karışmasın herşey mümkün olsun oyuncu herşeyi yapabilir olsun o zaman karışmaz. savaşmak isteyen savaşır, ticaret yapmak isteyen ticaret yapar, görev yapmak isteyen görev yapar, krallık kurmak isteyen kurar, birinin derebeyi olup yoğun tempoda kendi köyleri ile kendi kalesi ile onarım bakım tamirat tadilat yapmak isteyen orada boğulur gider... çok fazla özellik ve detay aslında oyunu karıştırmaz. herkesin istediğini yapabilmesine imkan sağlar.fikir güzel ama oyunu karıştıracağından modlara kalacağını düşündüğüm bir özellik
kalradyaya demokrasi mi getircenBu halk isyanlarının lord isyanı olan versiyonu gelecek mi ? Ayrıca imparotorluklarda hükümdar oylama ile seçilse hoş olmaz mı? Belli bir tierın üzerindeki klanlar tarafından mesala
ama şuan yenilik değil mevcut olanın özellikle YAPAY ZEKANIN iyileştirilmesi gerekiyor.