1.160 için mod önerileri

Users who are viewing this thread

mert35

Recruit
modlar kısmına baktım cogu eski yada 1.160 a uygun degil  yanlıs bilmiyorsam taleworlds nin mod sitesi var..onların hepsi 1.160 dan önceki sürümler...benim oyunda orjinal oldugu için önceki sürümleri indirmiyorum.. sorum su

1) bana önerebilceginiz mod var mı ?.... diploması yi aradım hep ama 1.160 olanını bulamadım...

2) türkçe olursa en azından diyaloglar türkçe olursa yeter benim için

3) oyunda yenilikler olsun istiyorum silahlar zırhlar.hikayesi..mümkün olursa diploması tarzı konusmalar..bide grafikleri iyi olursa olur(grafik sart degil digerleri olsunda)



simdiden tskler (:    not: warbandın modlarını %60 nı oynamısmdır eskiden..eskiden orjinal degildi mod sitelerinden cogunu indirmistim..ama o zamn sürümü degistire biliyordum..simdi orjinal oldugu için sansım yok ):

simdiden tskler (:
 
Sevper said:
Benimkinden yüksek değil gine olmuyor  :cry: benim nativedede köy yağmalayınca script warning error hatası veriyor oyun dosyalarınıda doğruluyorum düzelmiyor silip tekrarmı yüklesem artık  :cry:

Bunu forumda Warband hataları kısmına at. Developer'lar genellikle bakıyorlar. Bir fix oluşturulabilir. Muhtemelen sadece sende değildir bu hata.
Ya da
Diplomasi modunu yapanlara bir yazıver. O bölümde İngilizceni konuşturman gerekebilir. Ama genellikle basit bir İngilizceyle anlattığında rahatlıkla anlayabiliyorlar.
 
Back
Top Bottom