Nexus'daki diplomacy anlamsız bir biçimde haftalardır bozuk. Diğer modlarla bir alakası yok. Bu linkten indirip manuel kurulum yap. Sonra üzerine de Türkçe yama yap sorunsuz oynarsın.Diplomacy Modunu kurduğumda bende çöküyor,hiç bir şekilde açılmıyor 10-20 tane mod yüklü olduğu halde sadece 2 diplomacy modu var biri direkt diplomacy diğerinde 1 kelime ekide vardı 2 sindede çöküyo oyun hiç bi şekilde açılmıyo bu sadece bendemi var?
Diplomasi modundan şüpheleniyordum ancak arayüz ölçeklendirmesini değiştirdiğim ara başladı çökmeler. Şuan giriyorum, biraz ilerleyince oyundan atıyor.Nexus'daki diplomacy anlamsız bir biçimde haftalardır bozuk. Diğer modlarla bir alakası yok. Bu linkten indirip manuel kurulum yap. Sonra üzerine de Türkçe yama yap sorunsuz oynarsın.
Release Release 1.1.11.1 · bennyz/Bannerlord.Diplomacy
Temporary fix for the startup crash Newer release exists: https://github.com/bennyz/Bannerlord.Diplomacy/releases/tag/v1.1.11.4 Contains fixes for faction selection issues in the kingdom diplomacy ...github.com
Diplomaside direkt oyun açılmazDiplomasi modundan şüpheleniyordum ancak arayüz ölçeklendirmesini değiştirdiğim ara başladı çökmeler. Şuan giriyorum, biraz ilerleyince oyundan atıyor.
Aktif olarak kullanıyorum hiçbir savede sorun çıkartmadı1.8.0 better time çalışmıyor hocam oyundan atıyor
hocam bende yeni savede 2 kere denedim sorun çıktığı için kullanmıyorum şöyle bir sorum var diploması moduna Türkçe yama var mıdır nerden bulabilirizAktif olarak kullanıyorum hiçbir savede sorun çıkartmadı
hocam bende yeni savede 2 kere denedim sorun çıktığı için kullanmıyorum şöyle bir sorum var diploması moduna Türkçe yama var mıdır nerden bulabiliriz
çok sağolun sayın hocam bir de hot butter modu sansürsüz versiyon var mıdır
çok sağolun sayın hocam bir de hot butter modu sansürsüz versiyon var mıdır
1.9.0 gelsin listeyi o zaman yenileyeceğim.hocam auto trader modu 1.8.0 çalışmıyor
Gelsede Single oynasamacaba yüzüklerin efendisi modu ne zaman gelir
üstad burada yeni bir oyun gibi mod var mı ? yoksa var olan oyuna yapılan yama gibi modlar mı ?Gelsede Single oynasam
Hepsini sildirecek tek mod!