Resolved Şehir Oylamalarında Oyun Sürekli Çöküyor

Users who are viewing this thread

Şehir Oylamalarında Oyun Sürekli Çöküyor.

Oyunun Ana Hikayesindeki Komplo Görevinde ciddi hatalar var. Bence sorunu bu görev tetikliyor. Bu görevde başarısız olduktan sonra hata düzeldi.


 
Last edited:
Oyunun Ana Hikayesindeki Komplo Görevinde ciddi hatalar var. Bence sorunu bu görev tetikliyor. Oyun beni şehir oylamasına zorladığı halde karar vermeyerek klan penceresine geçtim. Oradan oyuna geri döndüm. Bir süre sonra komplo görevinde başarısız olduğum uyarısını aldım. Görevin üzerinden 10 yıl geçmiş. Bu görev başarısız olduktan sonra rahatlıkla oylamayı yaptım. Tüm haritayı ele geçirdim. Ama bir süre sonra tekrar komplo görevi kendini tekrarlamaya başladı. Sözde başarısız olmuştum. Ama bu hataya tekrar neden olmadı.
 
Sonuçta bi görev yüzünden yada farklı birşey yüzünden ortada düzeltilmesi gereken bir hata var. Konu yukarlarda kalsında hatanın var olduğunu bilsinler ben 3-4 kere hata raporunu gönderdim.
 
Sorunu düzeltmeleri lazım katılıyorum. Oyun ilerleyişini baltalıyor. Aynı görev sende varsa söylediklerimi deneyerek çözebilmen adına söyledim.
Yardımın için çok sağolasın şuanlık yapabildiğim tek şey benim lordlar şehir fethetmeden hile ile düşman lordları bulup barış yapıyorum 1 saat daha oynayabiliyorum öylelikle :smile:
 
Back
Top Bottom