Yeniçeri

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.
Arkadaşlar Kırım Hanlığı'ndaki Bey ile savaşa girdik ve Yeniçeri askerlerini gördüm eski bir konu gördüm komutanlar var vs. diyordu bende o komutanların hepsi var fakat adamlarımı yeniçeri yapamıyorum nasıl yapa bilirim ?
 
bir kaç yolu var ama yeniçeri ordusu kurmak sabır ister.
1.yol kırım hanlığının şehirlerine gir şehir meydanına git de orada eğer kale kumandanı diye bir seçenek gelirse ona tıklayıp yeniçerilerini para ile eğitime verip sonra onun sana dediği gün dolunca gidip kumandandan yeniçerilerini alabilirsin eğer seçenek yoksa demekki o şehire kale kumandanı atanmamıştır. Kırım hanlığının şehrine sen sahipsen şehrinde kale kumandanı yoksa bile vali ile konuş, birini atamak istiyorum seçeneğinden kale kumandanını atayıp yine yeniçerilerini eğittirebilirsin.
2.yol ordusunda yeniçeri bulunan bir lordu veya yeniçeri asker kaçaklarını yenip esir alıp bir zaman sonra onları esirleri orduma katmak istiyorum dyerek katabilirsin.
3.yol ordusunda esir olarak yeniçeri bulunan bir komutan veya çapulcu grubunu yenip esirleri kurtararakta yeniçeri kazanabilirsin.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom