Yükseköğretim Kurumları Sınavı

Users who are viewing this thread

Öyle sitelere güvenmeyin. 3 sene takip ettim, 2 sınava kendim girdim hiç tutmuyor. Sınavda yaptığım sonucu birebir yazsam bile ÖSYM'nin sonucuyla alakasız sonuçlar veriyor puanza. Başka sıralama veren site görmedim ama puanlarda da dağınıklık olduğuna göre tam bu gelir bu gider diye güvenmeyin.
 
Geçen yılın intikamını alayım diye girdim çalışmadan,çok şükür aldık  :razz: Hacettepe İMT okuyorum şuan ama bu sene sayısal kasıp başka bölüm okuma planım var hayırlısı.
 
Ilerleyen iletide öküzün biri "hayvan gibi çalışıp bir bok yapamayan mallar da var" demiş. Sanırsam o mal benim :lol:
 
Niye dürüst gelmesin ki çalışmadan Boğaziçi'ne girebilecek Suriyeli'lerden başka kimse yok. Bence ağzını yaya yaya çok çalışmadım yeeaa günde iki bin sorucukk falan diyenlerden daha samimi
 
Olm bilgisayar başında otura otura ben girmeyecektim boğaziçine gayet dürüst geldi adamın hayvan gibi çalıştım sosyal hayatı boşverdim demesi, her okul dershane çıkışında sağda solda kafelerde takılan adamda kazanır ama zor kazanır.
 
geçen sene tm de 100 bin öne çektim sıralamamı
sözelde 120 binden 18 bine çekmiştim yani LYS 
LYS
 
414ben said:
Geçen sene puan farkları bu kadar uçuk değildi öne çekmek daha zor olacak. Umarım lys bu kadar basit olmaz.

Millette puanlar birbirine çok sıkışık rahat çekilir diyor. kafam karıştı  :roll:
 
Yanlış söylüyor, puanlar birbirine aşırı yakın olduğu için lys belirleyici olacak. Senden 5 net fazla adam senden 30k önde. Lysde bu adamı 2 net geçsen aynı sıralamaya girersin.
Elrohir Oronrá said:
YGS-1, 69 bini ne kadar cekebilirim?
Sınav zor olur ve tüm branşları fulle yakın çekersen 10bin üstü bile olabilir. Kolay olursa da 20-10k arasına çekebilirsin aynı şekilde.
 
Fizik te nasıl çalıştığını öğrenebilir miyim ? Birde türevi nasıl hallettin benimde fena değilde çok üzün süre çalışamıyorum çabuk yoruyor :sad:
 
Back
Top Bottom