Vikings - History Channel

Users who are viewing this thread

Dwarf01 said:
Beyler ben yeni başladım da 2. bölümdeyim , şuan çıkmış kaç bölüm var tam olarak? Farklı gösteriyor çoğu yerde.
10-10 iki sezon da 20 bölüm işte.
Mertcan_Tr said:
Sir Rivenal said:
Ragnar saçlarını kestirmiş. :3 İzleyin.

Bi bakıyım diyip açtım sonra diğer sekmeye geçtim açılana kadar. Bi anda ilk ses devreye girince altıma sıçtım ne oluyor diye :grin:.
:grin:.
 
Alhedras said:
3. sezonun gidişatı belli oldu gibi. Öyle kralı öldürmeyle hemen kral olunsaydı iki dakka sağ kalamazdı kimse. Bir dünya earl var, onların onayı lazım. Muhtemelen 3. sezon ragnar'ın diğer earl'lar ile krallık konusundaki mücadelesiyle geçecek.

Bence dizi bir Vikings klasiği olarak bir anda bilmem kaç yıl ileri atlayıp Ragnar'ın kral olduğu, Snake in the Eye'ın büyüdüğü vs. yıllardan devam edecek
 
Yeni sezonu heyecan içerisinde bekliyorum. İzlediğim ender dizilerden biri. İlk sezonu çok beğenmiştim, sonrasını getiremedim. İkinci sezon+ yeni sezonu izlemeyi düşünüyorum; kahve ve mısır gevreği eşliğinde.
 
Kıvanç Tatlıtuğ Vikings dizisinde oynayacakmış.İşte haberi:

http://www.haberler.com/kivanc-tatlitug-vikings-dizisinden-rol-kapti-6950817-haberi/?utm_source=Partner&utm_campaign=Aksam_300x250_Manset
 
Vikings dizisi yeni sezonuna 19 Şubat’ta “Mercenary” bölümü ile başlayacak.Dizinin yaratıcısı Michael Hirst,  yeni sezonunun konusunun  Paris İşgali üzerine kurulacağını açıklaması dizinin meraklılarını heyecanlandırmıştı.10 bölüm çekilen 3.sezonun çekimleri tamamlanmış ve ekran karşısına çıkmaya hazır iken dizi için 4. sezonda 2 bölümde konuk oyuncu olarak gireceği konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, çekimler için Amerika’ya gidecek.Oyunculuk eğitimi ve İngilizcesini geliştirmek için Amerika’ya gidecek oyuncunun dizinin yapımcılarıyla görüşerek dizideki rolünü sürdürmek istediği de konuşulanlar arasında yer alıyor.
amatör bi shop yaptım her haliyle diziye yakışacak gibi :smile:
7oA18Y.png
 
savaş sahnesi bayağı mantıksız geldi bana. bir insan nasıl orduyu ikiye böler de birinde az adam bırakır  :mrgreen: sonra da şaşırıyor neden hepsi az olana gidiyor diye. senaristlerin "ilk sezon bomba gibi geliyor!" demesi için kötü bir yol. tarihte böyle bir olay gerçekten olduysa bilemem tabi. herkesin hayatına kimse karışamaz.
 
Hızlı başladı çabuk bitti mübarek.
akilliteyp said:
savaş sahnesi bayağı mantıksız geldi bana. bir insan nasıl orduyu ikiye böler de birinde az adam bırakır  :mrgreen: sonra da şaşırıyor neden hepsi az olana gidiyor diye. senaristlerin "ilk sezon bomba gibi geliyor!" demesi için kötü bir yol. tarihte böyle bir olay gerçekten olduysa bilemem tabi. herkesin hayatına kimse karışamaz.
İlk başta tuzak var sandım.Ne bileyim ağaçların arkasına saklanmışlardır dedim fakat almadı.Mallık yaptı Ragnar'da adamın gücüne güç kattı.Yapımcılara sesleniyorum biraz daha entrika isteriz almadan da gitmeyiz !
 
Yine efsane bir bölüm olmuştu :wink: Ya bizim dizilere 120 dk çok, slow motion'dan canımız çıktı diyoruz ama bunlar da 40 dk yapıcaz diye bölümün ortasında kesiyorlar. Bir ortasını bulamadılar şu işin...

Savaş sahnesinde amcasının ordusuyla kardeşinin ordusunun birbirine bağlantısı olmayan iki farklı kıyıda beklemeleri nasıl bir saçmalıktır yahu :grin:
 
Ben çok gerideyim daha 5-6 bölüm izledim ve sonra uzunca bir süre izlemedim tekrar başlarsam en baştan izlemeyi düşünüyorum.En son Ragnar Lagerthadan ayrılmıştı ben size yetişene kadar dizi biter  :mrgreen:
 
Bence Ragnar çok pis şeyler yapacak. Saçlar gitti. Athelstan için saçları kazıttı, üstüne haç giydi. Sırada sanırım Paris kuşatması olacaktır. Ayrıca ben Wessex Kralının sonunu iyi görmüyorum. Ragnar intikamını çok kötü alacak.
 
Back
Top Bottom