Terk edilme sorunu

Users who are viewing this thread

Status
Not open for further replies.

deyyus

Recruit
Ben bu adamları hanlardan topluyorum kıyafetini silahını alıyorum yemeğini yediriyorum
Daha sonra bu adamlar ben gidiyom diyo ayrılıyo grup tan
Ne yapmam lazım giderken ona verdiğim kıyafetide geri vermiyo  :mrgreen:
 
daha önce açılmıştı bu konu sanırım arasaydı keşke . fakat yinede söyliyim . bazen o grubuna aldığın şahıslar birbirini sevmiyorlar anlaşamıyorlar veya onlara verdiğin itemleri beğenmiyorlar . ve sana gidiyoruz deyip gidiyorlar  . onların grupta kalması ikna kabiliyetiyle ilgili sanırsam
 
o giden adamı en yakın şehirde tekrar gruba alabilirsin  grubun bayaa büyük olunca yemek az olunca yemek bitince yenilince grubun moral kaybeder ve artık terk etmeler başla onun için grubunun morali yüksek olması gerek
 
Kahramanların isteklerini yapmadığın için gidiyorlar.Arada sırada tartıştıklarında destek vermezsen moralleri düşüyor(sanırım).Mesela bazı kahramanlar köy yağmalamasından hoşlanmaz.Eğer yağmalarsan "efendim böyle birşey yaptınız ama ben bıdı bıdı" diye birşeyler söyler ve biraz zaman sonra ayrılır.Acars ında dediği gibi daha sonra tavernalarda tekrar bulabiliyorsun sanırım.
 
ben nerdeyse bütün npc leri anımaaldım kalelerde yatırdım en sağlam zırhları giydirdim her bi dediklerini yaptım ama hainler beni bırakıp gitti simdi elimde sadece 4 npc kaldı onlarada gözüm gibi bakıyorum diğerlerini aramıyorum artık bulursam öldürücem  :grin: :evil:
 
lord levis hepsini aldım diyosun oyunda kaç npc var ona göre bende alıp almadığımı kontrol edeyim bende yaklaşık 17 küsür var
 
Tatari aynı konuyu bana detaylıca anlatmıştı
Herbirinin farklı huyları var
aklımda kalan mesela Ymira köy yağmalamayı kesinle sevmez ama adını hatırlayamayacağım npc 'de cok seviyor
bunun gibi
 
Ben Bi NPC yi Gruba ALd1m Hileyi Açtim Adam Zeka 60 Fln Muhendislik 10 fln Merdivenleri 1 Saatte Köyleri Gelistirirken Çok 0se Yario Yariya Indirebilio.Birde Doktor Aldim Yarani %75 Azaltio Becerisi Full de Olumcul Vuruslar1 Yaraya Cevirior Cerrahlik,Yara Bakimi Falan... NPC ler Olmasa Benim Isim Bitmisti Suan.
 
Adamların parasını ve yiyecek çeşitliliğini ihmal etmezsen gidiceklerini sanmıyorum. En azından benim gurubumdaki hiç bir NPC ayrılmak istemedi.
 
TheodenN said:
Adamların parasını ve yiyecek çeşitliliğini ihmal etmezsen gidiceklerini sanmıyorum. En azından benim gurubumdaki hiç bir NPC ayrılmak istemedi.
oynadıgın versıyonun ya eskı ya da gruptakı anlasamayan NPC lerın bırbırlerı ıcın ettıgı sozlerı okumadan gecmıssın. NPC ler bırbırlerıyle ve bazı durumlarda bızlerle anlasamayıp gruptan ayrılabılıyorlar veya yapacak cok onemlı ısım var deyıp gıdebılıyorlar. oyunda kölelık olmadıgına gore gıtmelerı daha guzel olmus.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom