Need More Info oyunumda anlamadigim bir sorun hem kaydedilmis savelerimin corruptlanmasina sebep oluyor hem de yeni save acmami engelliyor

Users who are viewing this thread

Oyun Versiyonu {Örn: v1.0.0]
e.1.5.9.266721
Oyun Sürümü
Beta Sürüm
Mod kullanımı
Evet, mod kullandım.

Karça

Recruit
epic gamesten satin aldigim mb:bannerlord'da hic bir sekilde ana ekrandan oteye gidemiyorum savelerim bozuk yeni save acamiyorum savelerimi yuklemeye calisinca ekranda " These modules' versions are different: Native SandBox Core Custombattle SandBox StoryMode Do you want to load the saved game with different modules?" hayir secersem save ekranina donuyorum evet secersem oyunum cokuyor yeni save acmaya calistigimda ise ayni sekilde oyunum cokup troubleshooting penceresine atiyor ne yapmam gerek aylardir oyunu acamiyorum lutfen yardim edin.(beta surumu mu ana surum mu bilmiyorum epic gamesten yukleyip oynamaya basladim)
 
Merhaba. Ne yazık ki, modlu oyunlar için teknik destek sunamıyoruz ve bu soruna modların neden olmadığından emin olmamız gerekiyor. Modlar ile ilgili tam açıklamamıza göz atabilirsiniz. Lütfen bu makaledeki talimatları izleyerek tüm modlarınızı kaldırın. Daha sonra tekrar aynı problemle karşılaşırsanız lütfen bize bildiriniz.Teşekkürler.
 
Back
Top Bottom