module info problem

Users who are viewing this thread

DarkAnd

Sergeant Knight at Arms
ok, everytime I try to compile my mod this nice error apears:

I just did a smal change to module scripts, increasin the cance of war and chancing the ai tatics, I also tried whit the original module sistem whitout any changes just the module info, any help is apreciated.
this is my module scripts:
Code:
# Point export_dir to the folder you will be keeping your module
# Make sure you use forward slashes (/) and NOT backward slashes (\)

export_dir = "D:/Arquivos de programas/Mount&Blade/Modules/Cópia de Native/"
 

DarkAnd

Sergeant Knight at Arms
same thing, I changed it to:
Code:
# Point export_dir to the folder you will be keeping your module
# Make sure you use forward slashes (/) and NOT backward slashes (\)

export_dir = "D:/Arquivos de programas/Mount&Blade/Modules/native2/"
and doesn't worked
 

Elenmmare

Do you still recieve the same compile error?
It says line 5, but the error before was on line 3/4. Do you have any other bits of code put in?
 

demize2010

Veteran
DarkAnd said:
the line in the module is line 5, and it is the same error.

grailknight is on to somthing i think http://mail.python.org/pipermail/python-list/2005-August/337270.html

have you searched in files for the xf3 char?
 

grailknighthero

Sergeant Knight
M&BWBNW
Here are some topics that contain that problem.
http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,5421.msg77830.html#msg77830

http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,28647.msg727819.html#msg727819
 

DarkAnd

Sergeant Knight at Arms
nevermind, the problem is that I had forget to save before closing so it still was whit the "ó"
 
Top Bottom