M&B'le nasıl tanıştınız?

Users who are viewing this thread

Youtube'da dikkatimi çekmişti ama indirmemiştim sonra arkadaşıma gittiğimde Warband oynadığını gördüm çok beğendim ama ''bilgisayar kaldırmaz herhalde'' dedim. İlk versiyonlardan birini indirdim onu oynadım. Sonradan fark ettim Warband'ı da kaldırıyormuş.
 
hiç unutmam 3 yıl önce üniversite ingilizce hazırlık okurken, okulda öğle arasında dersten kaçıp AVM deki sinemaya gittik çıkışta da arkadas D&R mağazasından birsey alıcaktı ben de o sıra oyunlara falan bakınca gördüm 4.99 liraya güzel bi strateji oyununa benziyodu bende hiç kaçırmadım :grin:
 
10 yıldan fazla oldu internet cafeye gittim cd si 1 liradan oyun çekiyor o zamanlar.oyunun resmini gördüm abi dedim bu nasıl bi oyun.dediki age of empiresin gelişmişi.bi şampiyonlar ligi 2004 ü bide M&B (v0.751)  aldım eve geldim bi hayal kırıklığı age of la alakası yok :grin:  oynuyorum oynuyorum 7 lv de bitiyo :grin: yediğim en güzel kazıktı hayatımdaki :smile: yıllar usandı oyundan ben usanmadım :smile: warband devam :smile:
 
5 yıl önce binamızdaki Eren abim söylemişti.Ozamanlar oyundan aldığım tüm zevk şuydu.Ctrl+Alt+F4
 
SlayerFor said:
5 yıl önce binamızdaki Eren abim söylemişti.Ozamanlar oyundan aldığım tüm zevk şuydu.Ctrl+Alt+F4

sorma arkadaş yaa o ne biçim bir tuş kombinasyonudur :evil: "ctrl" tuşuna basmayı unutuyordum hep oyun kapanıyordu.

birde bunun daha kolayını öğrendim sonra. "ctrl+shift+f4"
 
Matematik Sinav zamaniydi.Tarih hocam streamdan hediye etmisti  oyunun Turk yapimi oldugu ogrenince heyacanlanmistim ama turkce yamadaki hatalari gorunce hayal kirikligi yasamistim.Sinavdan kaldim ama pisman degilim
 
6-7 yıl önceydi oyunun ilk çıktığı zamanlar sanırım. O zamanlar bilgisayarım yoktu arkadaşıma giderdim beraber oynardık. İlk kez onun bilgisayarında görmüştüm çok hoşuma gitmişti. 6-7 yıldır oynuyorum arada sıkılsam da vazgeçilmez bir oyun.  :smile:
 
Bundan 5 yıl öncesine kadar oyunun varlığından haberim yoktu :grin: Daha sonra facebookda tanımadığım bir çocuk bende arkadaş ekliymiş.Durmadan oyunun sslerini atıyordu.Ben de merak ettim indirdim.Sürekli deneme sürümünü oynadım.Yaklaşık 2-3 yıl bir daha hiç oynamadım.Sonra Steam'e geçince oradan koleksiyonunu aldım.
 
Arkadaşım bende oyun var dedi atıyım istersen. Bende hazır veriyor tamam demiştim.  :fruity: İlk başta hızlı savaş oynuyordum geçen sene tek oyunculuya başladım.
 
Bir arkadaşım USB getirmişti. İçinde oyun var al istediğini dedi. Bende warband'ın simgesini görünce içimden ''bune lan ? '' dedim. Oyuna tıklayınca hemen eğitime girdim. Çok hoşuma gitmişti. Oyunu PC'ye kopyaladım. 1-2 gün sonra bozulmuştu oyun. İsmini felan unuttum 1 ay oyunu aradım :grin: Google'ye Battalgazi oyunu yazdığımı bile hatırlıyorum  :fruity: Sonralardan sen şu Flash'ı bir daha versene dedim arkadaşa o da başkasına vermiş. Daha sonra youtube'den TW serisinin videolarını izliyordum. İlgili videolar kısmında M&B'yi görünce ne mutlu olmuştum la  :iamamoron: Hemen indirdim. Daha sonra D&R'den aldım :grin:
 
Abim oynarken görmüştüm.Abim sürekli hile yapıp tüm kale ve şehirleri kendine alıyordu.Bende bi deniyeyim dedim ve öylece başlamış oldum.
 
internette videolarını görüyodum ama pc kötü oldugu için kaldırmaz falan sanıyodum indirdim kaldırdı ya la :grin: 3 yıldır oynuyom
 
turkcell bayiinde 3 4 yıl önce çalışırken gelen oyun,film cdlerine bakıyordum sonra warbandı gördüm arka kapakta görüntler felan hosuma gitti eve gidip yükledim sonra geri getirdm :smile:)
 
Bir oyun manyağı olarak ilk başta WFaS ile karşılaştım demosunu indirdim oynadım baktım çok tatlı,hemen satın aldım.Derken yüzlerce saatler geçirdim (non-steam olarak) fakat aynı yazda başka bir şehire taşındık ve kutulu oyunlarımın yarısını kaybettim buna wfas da dahildi,sonra playstore'den wfas steam key alıyım dedim ve orda warband'ı gördüm ikisinide aldım (warband bundle) derken saatler oldu geçti lehleri sürdüm kazaklarla ruslara kuyu kazdık falan fıstık.Şimdi ise bannerlord'u beklerken caribbean!'da yelkenler fora!
 
wfas serisiyle başladım. Arkadaşın önerisi warbanddı aslında ben yanlış anlamıştım :grin:
 
Back
Top Bottom