League Of Legends | 6. Sezon

Sezon 6'da Hangi Ligdesiniz?

  • Bronz

    Votes: 10 8.0%
  • Gümüş

    Votes: 9 7.2%
  • Altın

    Votes: 15 12.0%
  • Platin

    Votes: 7 5.6%
  • Elmas

    Votes: 11 8.8%
  • Ustalık

    Votes: 2 1.6%
  • Challenger

    Votes: 37 29.6%
  • 10 dereceli maç oynamadım

    Votes: 34 27.2%

  • Total voters
    125

Users who are viewing this thread

Plata çıkmak çok kolay ya. Her sene çıkıyorum tekrardan. Arkadaşlarla trolüne falan esnek atıyorduk yanlışlıkla plat oldum bu sezon oynayamıyoruz daha :neutral: Her sene daha kötü olması konusunda haklısın ama :???:
 
WDQdGm.png
Gece gece kalp krizi geçirdik iyi mi? Cevheri usta işi kasa - anahtar yaptım. Direk kalıcı olarak verdi birde.
 
ErkutErdem said:
WDQdGm.png
Gece gece kalp krizi geçirdik iyi mi? Cevheri usta işi kasa - anahtar yaptım. Direk kalıcı olarak verdi birde.
Kod adı vayne + usta işi sandık/anahtar verdi ondan da dj sona çıktı arkadaş. 1625 dust veriyor eritince.

edit: kostüm kristali değil kostüm direk 2. dj sona da kalıcı olarak çıktı.
 
LoL giderek ölüyor diyor herkes. Bir yıllık aradan sonra biraz oynadım. Benim gözüme en bariz çarpan kulelerin çok hızlı düşmesi. Bir de bu yeni herolar, misal Zoe, gerçekten çok saçma bir hero. Tam broken. Yav, yerden herhangi bir eşya aktifi veya sihirdar büyüsü toplamak nedir kardeşim. Q'su zaten hiç bir şey demiyorum. Madem böyle bir hero çıkaracaktın o zaman neden eski Nidale'yi değiştirdin. Zaten yapımcılarda yeni oyun çıkarmak için LoL'ü ceo gibim bir şeye teslim etmişler.
 
Yeni politikaları her çıkan şampiyonun kırık olması ve oyun mekaniklerine aykırı şeyler yapabilmesi diye okumuştum bir yerde. Bir ara çıkardıkları şampiyonlar oynanmıyordu ilah edene kadar buffluyorlardı. Şimdi daha pbeden nerfe başlıyorlar çünkü şampiyonlara her şeyi veriyorlar.
 
Hashinshin'den duymuştum, oyun dengesini ayarlayan ekipten birisi şöyle demiş: "Bu oyunu dengeleyebilmek için oyunu oynamaya gerek yok". IWDominate'ti sanırım ona da yayında, oyunun denge ekibi hakkında ne düşünüyorsun, diye sordular. O da kinayeli bir şekilde hangi denge ekibinden bahsediyorsunuz demişti.
 
Hashashin her zaman toplulukta salty olarak görülen, her zaman en meta soloları oynayan (Jax, Aatrox, Kled) ve 1v2-3 yapamadığında şikayet olan biri. Yetenekli eyvallah ama ne profesyönel oyuncu ne de başarılı bir streamer. IWD için kendi chati bile "washed up garbage" diyor. Zamanında altın çağlarını yaşayan bir takımın orta seviye bir oyuncusu.


Doublelift oyunun teknik özelliklerinden geçmişinden girerek efsane bir analiz yapmış. Scarra hem koçluk yaptı hemde bayağı uzun süre oynadı ondan daha içten ve biraz sitemli konuşmuş. Bu ikisi oyun hakkında neler yanlış özetliyor. Scarra'nın "bu sezondan ümit yok, gelecek sezona bakacağız artık" demesi özetliyor zaten. Dengeleme takımında olan insanların Altın-Plat olması büyük bir dert değil arkadaşlar adamlar çalıştığı oyunu profesyönel seviyede oynasa firmada az maaş almak yerine prof oyuncu olur zaten. Teknik detaylar ve oyun bilgisi aynı şey değil.
 
OP herolar (Garen hariç) genelde yetenek isteyen herolar. Adam yetenekliyse zaten TF ile de çok iyi skor yapıyor Yasuo ile de. Bir kaç aydır oynuyorum oyunu pek sıkıntı göremedim herolar arasında. Tabi feedlenmediği sürece. Takım arkadaşınız kötüyse ve karşıdaki adam iyi oynuyorsa her hero OP oluyor.

Bu arada Batı Avrupa sunucusunda oynuyorum. 21 levelim. Normal oyun oynamak isteyen varsa girebiliriz.
 
Back
Top Bottom