Güncelleme ne zaman gelir?

Users who are viewing this thread

Çok hoş şeyler gerçekten, diplomasi ve diyalog adına beklediğin veya geleceğini bildiğin bir şey var mı burayı okuyan arkadaşlar da bilgilenmiş olur
Valla benim de bildiğim bu kadar, ama reddit de oyun dosyalarını didik didik yapan adamlar var. İstersen onlara bakabilirsin.
 
İngilizce seviyem çok iyi değil açıkçası türkçe bulabileceğim bir kaynak var mıdır varsa linkini atabilir misin paşa.
 
İngilizce seviyem çok iyi değil açıkçası türkçe bulabileceğim bir kaynak var mıdır varsa linkini atabilir misin paşa.
Reis türkçe yok yahut varsa da ben bilmiyorum. Ben biraz daha bakayım, ekleme yaparım.
Şimdi aklıma geldi, bir arkadaş av ile ilgili bir konu açmıştı. Konunun altına yazan bir arkadaş oyun dosyalarında ava çıkabileceğimize ve avladığımız hayvanı bir leydiye adayabileceğimizi falan söylemişti.
 
Last edited:
Neresi gerçekçi olmaz? Oku çıkardığın gibi alev alsın demiyorum. Alevli oklar eklensin diyorum. Bu arada sana hiç katılmıyorum, aksine daha gerçekçi olup oyuna ayrı bir hava katar. Ayrıca bunları zaten ekleyecekler, ben sadece bu güncellemeyle eklemelerini umuyorum
Gerçek hayatta ateşli oklar hedefe ulaşamadan söner okun ucuna doğru olan hava akımından dolayı ve orta çağ tarihinde kullanılmamıştır. https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw0iUD5kHv4I2xcGTekQDtA8&cshid=1588629028366 https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAQegQIAxAB&usg=AOvVaw2LB0ZeFRyScVr3sT693ISd
 
o ateşli okların hazzını cihat ve haçlılarda almışken burda olmaması... :grin:
 
Çok güzel renk katmış ya

Güzel gözüküyor sahiden. Lâkin bu oyunun orjinal haline eklenecekse ateşli oklar kapı, kuşatma kulesi, koçbaşı gibi aletleri de yakabilmeli. Var mi bilmiyorum şu an modlarla bu. Gemi savaşları eklenirse de bu ateşli oklarla efsane olur. Gemilerin yelkenlerini yakarız falan.
 
Bozuk Üslup
10 yılda yapabildikleri bu *** 10 günde ne bekliyonuz ki. Benim maximum beklentim 10 gün sonunda şu tepkiyi verebilmeleri ' aaa hata var '
 
"Fostu" ne tarz bir kavram? Optimizasyon ve yapay zekayı tamamen hallettik diye bir şey yazılmamıştı orada. Bence sen okumayı öğren ilk önce. Yazılanların hepsi oyuna eklenen şeyler. Sanki yazmalarına rağmen içi boş çıkmış veya yalan söylemiş/başaramamışlar gibi davranmanız çok yersiz.
sende ciddi okuduğunu anlama problemi var.ironik olarak bana okumayı öğren yazmışsın .ben yukarıda herhangi bir cümlede optimizasyon ve yapay zekayı "tamamen" düzelttiklerine dair nerde yazı yazmışım?.ayrıca optimizasyon ve yapay zeka daha da kötüleşti yamada.çoğu yamada ekledik,düzelttik dedikleri şeyler aslında düzelmemişti.
 
Offf. Büyük bir şey geliyor o zaman
Kendinizi şöyle beklentilere sokup sokup ardından gelen yamaya "Bunu mu bekledik, 2 haftadır bunu mu yapıyorsunuz siz" gibisinden yükseliyorsunuz, yapmayın :grin: Alt tarafı bir patch gelecek, büyük ya da küçük fark etmez o yüzden kendinizi beklentiye sokup durmayın artık böyle :grin:
 
Back
Top Bottom