Elite Roleplay

Users who are viewing this thread

Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler. Getireceğimiz yenilikleri, sistemleri ve düzeni çok yakın bir zamanda açılacak olan forumumuz da görebileceksiniz. Ancak ufak bir örnek vermek gerekirse; Elit zırh gibi üst seviye zırh almak istiyorsanız bir ticaret şirketiyle rol yaparak satın alabilirsiniz. Yani eskisi gibi gidip hemen kaleden zırh alıp savaşa dalma yok. Bütün kalelerin zırh ve silahları ülkesine ait özellikle taşımakta. Kısaca eskisi gibi her yerde elit zırhlı adamlar veya Viking rolü yapan bir oluşumda Svadya zırhı giymiş askerler görmeyeceksiniz.
 
Lütfen düzgün RP yapmayanları düşünmeden banlayın. Geçen başka bir sunucuya girdim, adım Joseph Stalin'di. Basit kıyafetlerle ortaçağda insanları birleştirmeye çalışan bir gezgin rolü yapacaktım. Lordun birisi gördü beni, yanıma geldi.
Çok rolden anlıyormuş gibi *sinirli bir şekilde bakar* dedi. "Sen kötü şeyler yaptın biliyorsun değil mi ? Çok masum insanı öldürdün." dedi. Adam mixing ve metagame yaptı ama sorsan adam pro roleplayer.
Adamlara T kanalından duyuru yapın demişler adam 3 saniyede bir durum raporu veriyor.

*d* Ekmekçi Praven'dan ayrılıyor.
*d* Ekmekçi Praven'dan ayrılacak.
*d* Ekmekçiyi yakalamak için son şansınız.
*d* Ekmeklerimiz çok güzel.

Sorsan bu adam da pro roleplayer.
Adamlara düzgün rol yapın demişler, mübarekler evcilik oynuyor sunucuda. CK'den bahsetmişler, kadın karakterli birisi ben öldüm, yeni karakterle geleceğim, dedi, çıktı oyundan yeni karakterle girdi, artık ben senin kızınım dedi birine. Sorsan bu da pro roleplayer.
 
Bu tür rolü baltalayacak durumlarda devreye biz giriyoruz. Eskisi gibi "d" Doktor Praven'de, "m" Gel savaşak gibi boş şeyleri T kanalında görmeyeceksiniz. Eğer mektup göndermek istiyorsanız elçi rolü yapan arkadaşlara ulaşmanız gerekiyor. T kanalından duyuru sadece savaş ilanı için izin vereceğiz. Ek olarak, rol bilgisi zayıf arkadaşlar içinde kurslar düzenlenecek.
 
O elçi olayı Revolution'da denendi zamanında. Kimse elçi olmuyor ki ?

PW modda 6 şey oluyor insanlar.

Lord
Asker
Hancı
Tüccar
Doktor
Demirci.

Bitti. Gezgin, rahip, araştırmacı, avcı falan yok.
 
Biz bu klişeyi değiştirmek için çabalıyoruz. Eskiden sunucuda elçiler için bir bölge ayarlamıştık, orada elçi rolü yapmak isteyenler toplanırdı ve orada işlerini görüyorlardı. Bu dönemde elçi rolüne teşvik edecek birkaç yenilik getireceğiz.
 
Başarılar Umarım Uzun Ömürlü Ve Hard Rp'nin Yapıldığı Bir Sunucu Olur :smile:
 
Sunucu açılış tarihini bu hafta içinde forum üzerinden bildireceğiz. @Emrehan bu önerini forumda konu açarak belirtirsen çok iyi olur. Çünkü diğer oyuncuların ne düşündüğü de bizim için önemli.
 
Sunucu şifreli! Gördüm!

q0gv5Lo7s7B1CoU6KKjFJCxfEA9gsM2cbz7vdSwWR1MHTKTUXpfOnBcOfuArTWT8T8ftynIiF7RZnVUhFQubB0T3GRRX4qVYnuKuEk4=w300-h136-nc
 
Back
Top Bottom