BATTAL GAZİ [Ateş ve Kılıç] 2.2

Users who are viewing this thread

Cumas said:
Mrb kardesım

Fire sword modu mu ?
Warband modu mu bırde hangı vertsıyona uyumlu ?

Fire & Sword.

Bannerlord çıksa dahi, Warband serisi artık benim nezdimde görevini tamamlayıp rafa kaldırılmış olsa dahi sırf şu moda verilen emekten ötürü oynayacağım. İnanıyorum ki bu kadar emeğin sonucu muazzam bir iş olacaktır.

Heyecanla beklemeye devam ediyorum. Modeller harika olmuş.
 
Teşekkür ederim. Destekler azmimi artırıyor.

Hiç düşünmediğim bir kodu ekledim(Porshy sayesinde tereyağından kıl çeker gibi.). Deniz savaşları. Tabi bazı yenilikler var. Şimdilik az ama az da olsa açık kaynak kodları değiştirmeden vermek istemiyorum. 2 yeni gemi görüyorsunuz. Biri Türk gemisi biri korsan gemisi malumunuz. Türk gemisini Osmanlı ve Battal Gazi kullanacak. Battal Gazi senaryosu oynamazsanız standart yelken çıkacak. Onu heraldik yapabilirim ama şimdilik kalsa daha iyi sanki. :smile:

QB9a2G.png

Haritayı değiştirmedim ama kameradan uzak bir şekilde İstanbul'a da gidebilirsiniz. Yalnız İstanbul sonradan da açılabilir.
 
Karakter ekranı karşılaştırması. Tam olarak bitirmedim. Arkaplanı değiştirmeyi ve oyun tuşlarında düzeltmeler yapmayı düşünüyorum. Yazıları da az da olsa değiştirme ihtimalim var. Zor olan yazılardı. :smile: Hem e ne zor! Harfler, rakamlar! O bitti denebilir. Bitmese de son düzenlemeleri en fazla bir-iki saat alacaktır.

Üzerine tıklayarak resmi büyütebilirsiniz.

6P3y3k.jpg

Dikkat ettiyseniz açılmayan 5 yetenek var. Açılan bazı yeteneklerin içini de henüz doldurmadım. Özellikle zanaatkâr yetenekleri henüz işlevsiz. Yalnız bunları faal hale getirmek o kadar zor değil diye düşünüyorum. Eklediğim bazı yetenekleri kaldırma veya erteleme ihtimalim de var.

Son eklediğim özellikten bahsedeyim azıcık. Denizcilik. Denizlerin, üzerlerinde hareket edilebilir olduğunu yakın zaman önce söylemiştim. Kodu ekledilkten sonra gemilerin sabit ve yüksek bir hızda hareket ettiğini gördüm. Bunu değiştirmek adına denizcilik yeteneğini eklemeyi uygun gördüm. Denizcilik yeteneğinin hız dışında daha farklı etkileri de olacaktır. Bunlardan önce yapmam gereken şeyler var.
 
Back
Top Bottom