Countus
Knight at Arms

Şimdi oldu işte.Sevdim o haritayı.Evet nur inmiş gibi fazla ekran ayarlarıylada alakası yok.Eski halinde dediğim gibi harita daha canlı/organik hissi veriyordu gösterdikleri kadarıyla,
Şimdi oldu işte.Sevdim o haritayı.Evet nur inmiş gibi fazla ekran ayarlarıylada alakası yok.Eski halinde dediğim gibi harita daha canlı/organik hissi veriyordu gösterdikleri kadarıyla,
Sen diğer oyunu sal da bu oyun daha ne 1 seneye çıkar ne 2 seneye emre kardeşim benim maalesefNeyse diğer oyuna daha iyisini yaparlar(yapamadı)
Kesinlikle.Modellemelerin son halini aldığını düşünmüyorum ki bence haritadaki gün değişimleri olsun mevsim değişimleri olsun bu haliyle de iyi.
Üzdü. Komik olan ne biliyor musun? Oyun daha piyasaya adam akıllı çıkmadan eskimiş olacak, geride kalacak.Sen diğer oyunu sal da bu oyun daha ne 1 seneye çıkar ne 2 seneye emre kardeşim benim maalesef
Bende öyle düşünüyorumKoyu renkli olmasını kesinlikle tercih ederim,orataçağ için bu kadar pastel boya hem temaya uygun değil hem de göz yoruyor bence.
KesinlikleKoyu renkli olmasını kesinlikle tercih ederim,ortaçağ için bu kadar pastel boya hem temaya uygun değil hem de göz yoruyor bence.
Yetkililer şu haritayı değiştirirler umarım 480 p kalitesinde harita 2015 de ki harita harikaydı umarım eski haritayı getirirler ama umut yok maalesef.
Texture kalitesi hakkında büyük ihtimal bana karşı görüş çıkacaktır bundan dolayı şimdiden benim gibi düşünen arkadaşların olduğunu göstermek isterim.Normalde öyle karanlık değil eski harita öyle çıkmış sadece ve daha hoş duruyor şimdiki harita kaliteli durmuyor 1080 p de de oynaşan 720p hissi veriyor maalesef.
Ağır gelecek kelimeler...zaman
Gerçekliğini yitirip masal görünümünü kazanmış.Bir zamanlar bir diyar varmış....Eskisi gerçek bir orta çağ oyunu oynanışı izlediğimi hissettiriyordu. Şimdi pastel boyayla çizilmiş gibi. Bayağı downgrade yemiş.
Bidahaki çıkana kadar oyunluk bir hayatım kalmazBir dahakine napıyoruz asla TW'den erken erişim oyunu almıyoruz. Hatta tam versiyonunun gameplayini izleyip karar veriyoruz. Güvenimizi kaybettiler. Amatörce oyun geliştiriyorlar.
Bundan sonraki oyunları bence öyle 8 yıl sürmez. AAA oyunlar 8 yılda yapılıyor (cyberpunk, rdr2), zaten bu oyun 2 3 yıllık oyun. Bannerlord tam sürüme çıktıktan ve dlc leri de çıktıktan 2 3 yıl sonra duyrulur yeni oyunları bence.Bidahaki çıkana kadar oyunluk bir hayatım kalmaz![]()
Bir dahaki oyunu geçtim Bannerlord tam çıksın şükür dicem.Bundan sonraki oyunları bence öyle 8 yıl sürmez. AAA oyunlar 8 yılda yapılıyor (cyberpunk, rdr2), zaten bu oyun 2 3 yıllık oyun. Bannerlord tam sürüme çıktıktan ve dlc leri de çıktıktan 2 3 yıl sonra duyrulur yeni oyunları bence.
Rahat 2 yılı var, dlc ler ile birlikte 3Bir dahaki oyunu geçtim Bannerlord tam çıksın şükür dicem.
Eyvahlar olsunRahat 2 yılı var, dlc ler ile birlikte 3![]()