Arzagos/Istiana Komplosu

Users who are viewing this thread

Forumda su gorevi anlayip cozebilen, tamamlamayi becerebilen bir Allah'in kulu var mi ? Gorev verileli 41 gun oldu. Arada bir komployu durdur gorevi geliyor ama hic aciklamasi yok sonra kendi kendine iptal olup komplo gucu artiyor. 1000 ile baslamisti su an 1040 oldu. Gorev bendeyken Istiana/Arzagos ile konusmaya calisinca da oyun donuyor cikmak zorunda kaliyorsun. Bilgisi olan biri varsa paylassin lutfen cildirmak uzereyim.
 
Sanırım bu görevde kimse ilerleme kaydedemedi. Bende çok araştırdım dediğiniz gibi komployu durdur görevi geliyor bir süre sonra süresi dolup komplo gücü artıyor. Ben İstiana ve Arzagos ile konuşmaya gittim oyun donmuyor ama bir diyalog geçmiyor maalesef. Arzagosta sarı ünlem işareti var konuştuğumda sen imparatorluğu yıkmayı seçtin diyor sadece başka eylem olmuyor.
 
Bu görevle ilgili ne yapacağımız belli değil, görevlere açıklama eklenmesi lazım. Adminler bu konuda bir açıklama yapar mı acaba?
 
Bu görevle ilgili ne yapacağımız belli değil, görevlere açıklama eklenmesi lazım. Adminler bu konuda bir açıklama yapar mı acaba?
Ben bayagi bi bakindim internette yabanci sitelere de baktim kimse ne yapmasi gerektigini bilmiyor. Komplo gucu 2000 oldugunda da ne olacagi belli degil. Benim su an 1120 oldu sonumuz hayrolsun :grin:
 
Vlandia kuzait aserai scripted olarak savaş ilan etti ve görev olarak bu 3 krallığı yok et görevi geldi. Sanırım komplo her ilerlediğinde oyuna bir etkisi oluyor. Her seferinde farklı bir komplo oluyor. Ben gidip ikisiylede konuştuğumda hiçbirşey demiyorlar merhaba uzun zaman oldu, hoşçakal bu kadar.
 
Bu benin şahsi fikrim, reddit'de bi yazı okudum eğer doğru ise oyuna eklenecek daha birçok yenilikler var. -lordlarla konuşurken birşey soracağım kısmında hiçbir seçenek çıkmaması buna örnektir- Yani oyun daha tam değil bu yüzden bu görevin devamı oyunun bu aşamasında mevcut değil sanırım.
 
Back
Top Bottom