Armeijan harmaisiin

Users who are viewing this thread

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Nimilistassa ainakin oli sellasta porukkaa etten ole enää ihan varma haluanko edes  :lol:

Täytyy kai antaa mahdollisuus, ei ne kaikki voi ihan perseestä olla, eihän?
 

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Kyynelkaasu on aika höpöä, sen siitä saa kun ei oo koskenu vehkeisiin p-kauden jälkeen  :lol:

Voin sanoa että se maski lensi aika vikkelään pois naamalta kun tajusin että se on täynnä kaasua. Yliluutnantti keksi tälläsen pikku yllärihälytyksen suojeluratapäivän päätteeksi kun alokkaat eivät päässeet konttiin testaamaan naamareitaan.
 

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Ja piilarit silmissä, ei edes vituttanut juosta takas kasarmille sen jälkeen. Kaikki ne kuolleet alokkaat ja vapautuslegioona aamupalalla.

Kaikki on jotenkin mukavaa kun muut hajoavat enemmän kuin itse
 
Rannikkovoimissa parhaillaan kärsivä kaveri kertoi kuulleensa, että Rovaniemellä tammikuupakkaset palellutti maastoleirillä jonkun onnekaan käden niin pahasti, että yksi sormi piti amputoida ja äijä sai vapautuksen. Mietin vain, että urbaanilegendan makua on ilmassa, mutta onko kukaan muu kuullut vastaavaa juttua/olisi tietoisempi tapauksen todellisuuspohjasta?
 

Untitled.

Count
Juu, VMTL kaksi päivää. Juokaa vettä.


Kaveri skapparina rannikkovoimissa, ei oo ainakaan maininnu mitään sormien amputoinnist.
 

Temuzu

Marquis
WBM&BNWWF&SVC
Tollaset paleltumien amputoimiset ei oo kovin harvinaisia, en nyt tarkkaan tiedä mutta sanoisin että ainakin pari sormee per saapumiserä/kaks menettää pikkurillin tai vastaavaa. Sitten on niitä jotka paskoo koko kätensä kun on käsi jääny johonkin tykin koloon kiinni laukaisun aikana. :razz:
 

Sandorra

Sergeant
WBNW
Aikoinaan meillä onnistui yksi jättämään jalkapöydän tykin renkaan alle. Oisko ollut vielä vähän  jalkakin vinossa. Ei näkynyt sitä kaveria enää palveluksessa
 

Alatzy

Squire
M&BWB
Tosiaan itekkin kotiuduin tossa joulukuussa...

JA JUMALAUTA! TAMMIKUUSSA TULI KERTAUSKÄSKY POSTISSA. Hajottaa kyl aina ku vaa näkeeki sen vitun paperilapun saatana  :evil:
 

Nahkuri

Marquis
Ite olin 362 ja vaikka ajatuksella muistellen tiedostan että siellä ollessa vitutti niin ettei veri kiertänyt, niin jollain perkeleen ilveellä tunnetasolla päälimmäisenä kuitenkin on ne lepposat hetket että itekin lähtisin ilomielin vähän kertaileen. Etenkin tolla kelillä.
 

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Kelit sen tekee, ihan helkkarin mukavaa istua auringonpaisteessa tasolla laskeskelemassa arvoja heittimille. Heti kun tulee vähän kylmää ja märkää alkaa armoton vitutus  :lol:

Just pääsin lomille viiden päivän leirin jälkeen, on ne ihan virkistäviä mut vielä on viiminen leirirypäs tulossa, taitaa olla huimat 2-3 kasarmiviikkoa jäljellä, onneks kelit vaan paranee
 

Bergioyn

Baron
M&BWBWF&SNWVC
Alatzy said:
Tosiaan itekkin kotiuduin tossa joulukuussa...

JA JUMALAUTA! TAMMIKUUSSA TULI KERTAUSKÄSKY POSTISSA. Hajottaa kyl aina ku vaa näkeeki sen vitun paperilapun saatana  :evil:
Itsehän sain hiljattain kutsun vapaaehtoseen kertaukseen, ja olisin jopa mennykkin jollei se perkele olis ollut joku helvetin kuntokurssi.
 

SkyTime

Grandmaster Knight
M&BWB
Meillä näköjään vapautuu sopparin paikka kun kotiudutaan, vähän houkuttelis pistää papereita menemään mut oma laiskuus yms vähän huolestuttaa, mahtaisko hommasta tulla mitään  :lol:

Johtajakausi ei oo kyl mennyt yhtään hullummin, aattelin ensviikolla kysellä vähän lutilta ja nykyseltä sopparilta asiasta. Onko teillä jotain kokemuksia joita vois jakaa?
 

Jhessail

Panzervixen
Grandmaster Knight
Asunnon joudut hankkimaan, talo ei tarjoa ja kasarmilla et voi asua. Tosin halpoja luukkuja on aina tarjolla. Sopparit tekee paskimmat vuorot ja duunit tietty. Riippuu paljon asenteesta ja skappareista.
 
Top Bottom