2 sorum var

Users who are viewing this thread

xorax

Recruit
arkadaşlar 2 sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum
1)Sarranid krallığında mareşalim sultan hakim sürekli birilerini hain bulup kovuyor o yüzden en iyi eleman bnm sarranidde nerde bir şehir kale varsa bana veriyo ancak şöyle bir sorunum var her şehir aldığımda karımda şehir değişiyo onu sabit bir yere koyabilirmiyim? ayrıca ziyafette veremiyorum bir türlü vermiyo gün geçio görev başarısız dio
2)Sanırım başka leydilerle yatma görevi varmış nasıl oluyo biri anlatabilirmi bütün leydileri gezdim nerdeyse bir tane bile görev vermiolar bazılarıyla ilişkiyi cheatmenuden 100 yaptım genede bişi olmuyor nasıl yaparım ?
Hepinize Teşekkürler...
 
Ziyafet yapman için karının envanterine yemek yiyecek bira felan baya bir mal mülk koyman lazım erzak dükkanlarındanda diger sordugun sorularının cevabını bilmiyorum kardeşim
 
Oyunun orijinal mi? Çünkü o 1. sorudaki iki sorun oyunun ilk versiyonunda yaşanıyor ve orijinal oyun versiyon 1.154 olur, bu sorunlar yaşanmaz.
 
envanter ağzına kadar dolu yinede olmuyo. oyun sürüm nasıl bakılıyo nasıl ayarlanıyo söyle bakam sana söylerim ona göre yardım edersin. ayrıca oyun ztn 10 lira yapma gözünü sevem
 
Bence oyunu Steam üzerinden yükle, o zaman oyun güncel sürüm 1.154 ile yükleniyor otomatik olarak ve onda bu sorunlar yaşanmıyor bildiğim kadarıyla. Tüm şehirlerinde ve kalelerinde evimi buraya taşı gibi bir seçenek var, nereyi seçersen evin orası oluyor ve başka bir yeri evin olarak seçene kadar ele geçirdiğin yerlere taşınmıyor evin. En iyisi benim dediğim gibi yap ve sorunların çözülsün.  :smile:
 
Ziyafeti vermek için bir işlem yapılması gerekiyor. Mesela mareşalsin değilmi ? Lordlar içeri girdikten sonra birine gidip sefer için toplan de ziyafet tamamlanır. Ben mareşalken böyle yapıyordum ama mareşal değilsen kral bir atama mı ne yapması gerekiyor. Bunu tam bilmiyorum.
 
1-)Şehirdeki kıtlık olan yemekleri koysan daha iyi olur ve çeşitli olması gerek.
2-)Bunu anlamadım.Ve hiç duymadım.Böyle birşey olsaydı ben 10-15 tane :grin:
 
Bence oyunu Steam üzerinden yükle, o zaman oyun güncel sürüm 1.154 ile yükleniyor otomatik olarak ve onda bu sorunlar yaşanmıyor bildiğim kadarıyla. Tüm şehirlerinde ve kalelerinde evimi buraya taşı gibi bir seçenek var, nereyi seçersen evin orası oluyor ve başka bir yeri evin olarak seçene kadar ele geçirdiğin yerlere taşınmıyor evin. En iyisi benim dediğim gibi yap ve sorunların çözülsün. 
Saray taşıma kral olduğun zaman olur.Bir krallığa bağlı isen olmaz diye biliyorum.
 
RockndRoll said:
Ziyafeti vermek için bir işlem yapılması gerekiyor. Mesela mareşalsin değilmi ? Lordlar içeri girdikten sonra birine gidip sefer için toplan de ziyafet tamamlanır. Ben mareşalken böyle yapıyordum ama mareşal değilsen kral bir atama mı ne yapması gerekiyor. Bunu tam bilmiyorum.
evet mareşalim peki krallar bnm şehrimdemi olamsı gerekiyor yoksa herhangi bir şehirde olması farkeder mi
 
Back
Top Bottom