Oyunda diplomasi ve sınır olayı yok zaten şuan ona ne kadar laf ederseniz haklısınız.Ben sıfırdan ülke kurmanın ve bunu diğer ülkelere tanıtmanın zorluğunu vurgulamıştım sadece.Keşke herşey istediğimiz gibi olsa orjinal oyunda ama ne yazıkki eldeki bu modlarla çok güzel işler çıkar warbandda olduğu gibi.Keşke savaşlar casus belli ile açılsa ve casus belli olayları tetiklense diğer oyunlarda olduğu gibi vb sınırlar olsa diğer ülkelerin sınırlarını ihlal etmek ilişkiyi bozsa gerekirse casus belli sayılsa.Eksik çok ama ortadakinden zevk almanın yolu benim dediğim gibi oynamak şuan herhangi bir krallıkta kendini ve klanını güçlendirip orda büyümek ve girdiğin kralıığın başına geçmek veya ayrılıp kendi krallığını kurmak
Çok sığ bir oyun.Ben beğenmedim pek açıkcası.Açık dünyası geniş ve sefer haritası olmayan bir ortaçağ oyunu arıyorum. Kingdom come deliverence güzeldi ama yapabileceklerimiz sınırlı.Hikaye dışına çıkamıyorsunuz.Talewordsteki gibi oyuncuyu serbest bırakan bi oyun varmı başka.Witcher Skyrim Dragon age gibi oyunları beğendim onlardada yine hikayenin dışına çok çıkamıyorsunuz hikaye çok geniş olsada
aynen bende Ira ile evlenmiştim.Kız direk benm klana katıldı koca imparatorluk varisliği kime kaldı acaba
Gelmesi lazım sürekli ürüyor kalradya hızla