- Best answers
- 0

Herkese iyi günler;
Madem Grup Aşamasını bitirdik, gelen talepler üzerine bir de böyle bir etkinlik yapalım dedik. Sonuç tahminlerinizi aşağıya uygun şekilde doldurabilirsiniz !
1) Takım A
2) Takım B
3) Takım C
1) Takım A
2) Takım B
3) Takım C
Banada ordan bi KİRON kafası lütfenKiron said:1-)Dostluk
2-)Arkadaşlık
3-)Psikolojik Sağlık
![]()
İlginç bir bakış açısı.Caranimo said:1-) Yenilmezler
2-) Yenilmezler
3-) Yenilmezler
merhaba yuarviKralH said:Bence coa ve yenilmezler bunlar finalde karşılaşacak kimin kazanacağını bilmek güç ancak bunun olacağını düşünüyorum![]()
Bakınca gerçekten ben veya bizim klandan biriymiş gibi gözüküyor fakat kim olduğunu gerçekten bilmiyorumBlack Dead said:merhaba yuarviKralH said:Bence coa ve yenilmezler bunlar finalde karşılaşacak kimin kazanacağını bilmek güç ancak bunun olacağını düşünüyorum![]()
Yuarvi said:Bakınca gerçekte ben veya bizim klandan biriymiş gibi gözüküyor fakat kim olduğunu gerçekten bilmiyorumBlack Dead said:merhaba yuarviKralH said:Bence coa ve yenilmezler bunlar finalde karşılaşacak kimin kazanacağını bilmek güç ancak bunun olacağını düşünüyorum![]()
![]()
Kimseyi inandırmak zorunda değilim arkadaşın kim olduğunu tanımıyorumCaranimo said:Yuarvi said:Bakınca gerçekte ben veya bizim klandan biriymiş gibi gözüküyor fakat kim olduğunu gerçekten bilmiyorumBlack Dead said:merhaba yuarviKralH said:Bence coa ve yenilmezler bunlar finalde karşılaşacak kimin kazanacağını bilmek güç ancak bunun olacağını düşünüyorum![]()
![]()
Bu tür yorumları benim ve klan üyelerimizin yaptığını düşünmek büyük ahmaklıktır.Bizi küçük düşürmek isteyen bir takım kendini zeki sanan oyuncular tarafından yapıldığını düşünüyorum.baliciyunus06 said:CoA takımının tokatlayıp geçeceğini düşünüyorum.
Ciiges BaşkanCosmic Ciiges said:CoA
Ciiges Başqan CoA Şampiyon!!Cosmic Ciiges said:CoA