Arkadaşlar bugün istatistik ve fiyatlar için hesaplamaya başlamıştım fakat bu o kadar zorladı ki beni anlatamam. Tek tek her oyuncuyu kontrol etmek gerçekten de çok zaman alıyor. Buna başladığımda saat 19:30'du ve daha 5 oyuncuyu bitirdiğim zaman saat 22:37'yi gösteriyor. Lütfen eğer ki takım veya kişisel başarınız var ise bunları
İLK MESAJINIZI ALINTILAYARAK güncelleyin. Eğer ki güncellemek istemiyor iseniz şuan verdiğiniz bilgilerden fiyatlarınızı hesaplayacağım ve bu şekilde de açık arttırmaya işleyeceğim.
Fiyatların nasıl hesaplandığını öğrenmek isteyen olursa spoiler içine bir resim bırakıyorum şablonu görebilirsiniz.
• Rating üzerine bir tema izliyorum. Aldığınız +10'lar ve -10'lar belirlenen rating arasında fiyat oluşturacak. Örneğin puanınız 120'i tuttu bu rating ortalaması da yaklaşık olarak 421.000'e tekabül ediyor diyelim. Fiyatınız 421.000 olarak belirlenecektir. Herkes rekabetçi geçmişini güncelledikten sonra bu rating şemasını sizinle detaylı paylaşacağım. Aşağıda bulunan resim sadece bir "TASLAK"tır.
Turnuva geçmişinizi güncellemeniz için son tarih
20.06.2021 belirledim. Lütfen eksiksiz bir şekilde güncelleyin. Ben de buna göre fiyat hazırlaması yapabilirim.