Users who are viewing this thread

a4 said:
player'ın procesi nedir destek çıkalım.

Tüm detaylar halledilmeden ve herşey yerli yerine oturtulmadan foruma açıklamayı düşünmüyoruz Kemal Abi. Özelden açıklayayım. :smile:
 
Pandemona said:
Alayınıza selamlar :razz:

6167.jpg
 
Fırat abi. Hani bir laf vardırya bir yerinden anlamak diye. Hayır yani nerenden anladında çıktı boyle bir iş. Yarıldım gülmekten. Tebrikler. Hürmetler Saygılar abi.

Bana bir bira.
 
Pandemona said:
Eski masa arkadaşlarımı bir ziyaret edeyim dedim :smile:

İyi ettin dostum, hoşgeldin tavernamıza, çek şurdan bi sandalye :smile:

*Pande, tavernanın karanlık köşesinde, masanın üstüne ters çevrilmiş tahta sandalyeyi alıp, tavernacının karşısına oturdu... Ortam biraz sisli ve gürültülüydü, sandalye, denizde yüzen tahta bir geminin çıkardığı sesler gibi ses çıkarıyor, sallanıyordu. Tavernanın kapısı açık unutulmuş olacak ki,kapı rüzgarın etkisiyle bir kapanıp bir açılıyordu... Dışardaki soğuk hava içeri vurmasın diye, tavernacının sesi yankı yapıyordu duvarlar arasında...*

"-Player, dostum girmeden kapa şu kapıyı!"

@sword: Hoşgeldin sende dostum.
@Arda: Sağol :razz:
 
"Tavernanın merdivenlerinden inerken soğuk havanın etkisiyle hapşuran moruh, tavernacıların "Çok Yaşa!" naralarına "Sizde görün!" derken cırcır player'ı gördü ve aniden(!) bir bira istedi.
 
Cam bardakların buğusunu, elindeki gri bez ile silip biraları doldurdu tavernacı. Ardayı geçip, arkadan masaya doğru yürüyen swordmaster'a uzattı hafif bir gülümseme ile. Ardaya bakarak şöyle dedi: "Çok içtin bu aralar, biraz topla kendini..."

Sonra masanın altına doğru eğilip, tahta bir bira kupası çıkarttı. Başına kadar doldurdu kupayı, köpükler kupanın tepesinden taşıyor, kupanın kulbundan süzülüp yere dökülüyordu. "Haaahhayt!" dedi caliph, ve dolu bardağı, kaptan Nemeruis'e doğru uzattı. Nemeruis en köşedeki masada oturmuş, sağ elini başına dayamış, tahta masaya bakarak birşeyler düşünüyordu o anda.

Elini masaya vurdu Caliph, herkes birden irkilip ona doğru dönmüştü. Burda tahta kupadan bitek fanatikler içer!  :smile:
 
Back
Top Bottom