Tutsak lordların 2 günde kaçması(bug)

Users who are viewing this thread

Pilot44

Recruit
Selamın aleyküm. Foruma oyunla ilgili bug bildirimi ve öneri konusunda göz attım fakat bulamadım o yüzden buraya yazıyorum. Yanlış yerse şimdiden özür dilerim, ilk konum olacak. Başlıkta da belirttiğim gibi tutsak olarak alıp zindana koyduğum lordlar 2 gün sonra kaçıp yine karşıma aynı parti sayısıyla çıkıyor. Ne ara o kadar adamı yine buluyorlar? Ne kadar dayak atarsam atayım hapsedersem edeyim bu değişmiyor. Partimde tuttuğum zamansa bir süre sonra para verip gidiyorlar. Warband'de parayı teklif ediyorlardı gitmek için ama ret seçeneğiniz vardı şimdi şu kadar para eklendi diye bildirim geliyor hop lord gitmiş. Yine warband'de zindana atılan lordların çıkması çok zor oluyordu bu bir bug mu yoksa yenilik mi bilemedim. Her iki ihtimalde de bu durumun warband deki gibi olması gerektiğini düşünüyorum zira savaşa girdiğim krallığın lordlarını savaş alanından uzak tutmak bu şekilde mümkün olmuyor. Bu yüzden bütün lordları öldürme yoluna gittiysemde son lordu öldürünce de bu kez yerine sürekli yeni klan geldiğini fark ettim. Öldürsem olmuyor hapsetsem olmuyor ben mi bir şeyi kaçırıyorum?
 
gördüğüm kadarıyla otomatik takas oluyor. bildirimler çok hızlı geçtiği için fark edilmiyor olabilir. ben de 3-4 gün önce fark ettim. haritadan dolanırken bazen takas teklifi kabul edildi diye bildirim geliyor. fidyesini ödenip salıyor galiba oyun.

şöyle bir durum da var. mahkum yanımda dolaşırken takas teklifi kabul edildi deyince cazibem artıyor ama mahkum zindandayken takas teklifi kabul edilince cazibeye etkisi olmuyor.
 
Esirleri Kale - Şehir zindanına kapatın belki kaçmaları zorlaşır. Gruptaki esir sayısını aştığınız zaman kaçabiliyorlar. Ya da grupta kaçmaları daha kolay oluyor.
 
Dostum nexus mods sitesinde prevent lord escape adlı mod var kullanıyorum tavsiye ederim bir bak : https://www.nexusmods.com/mountandblade2bannerlord/mods/134
Teşekkür ederim kardeş. Fakat ben bu işi taleworlds'ün çözmesini istiyorum. Mod yüklemeyi pek sevmiyorum ama mecbur kalırsam tavsiyeni uygularım.
İdam edin . Kafası olmayan lordlar kaçamaz .
Konuda da belirttiğim gibi bunu da denedim ama sonunda yerlerine başkaları geliyor ve üzerine herkesle aram bozuluyor.
İDAM EDİNCE HERKESLE ARAMIZ BOZULUYOR
Aynen dıdısının dısısıyla bile aramız bozuluyor öldürünce bunun da düzeltilmesi lazım pek çok mantık hatası bulunuyor.
Esirleri Kale - Şehir zindanına kapatın belki kaçmaları zorlaşır. Gruptaki esir sayısını aştığınız zaman kaçabiliyorlar. Ya da grupta kaçmaları daha kolay oluyor.
Kardeş konuyu dikkatli okumadın galiba zindana hapsettiğim halde durumun değişmediğini belirttim halbuki. Partideki esir sayısına da dikkat ettim partida tuttuğum zaman. Hatta sırf bunun için tutsak olarak partimde lordlardan başka birini bulundurmamıştım. Yine de yukarıda da belirttiğim gibi fidye verip gidiyorlar bana sormadan.
 
İdam edin . Kafası olmayan lordlar kaçamaz .
Denendi çalışıyor :grin:
A7114E16E096DAAB181F8DA590A72DA5B8D10B66
 
Lordların çok hızlı kaçmaları konusuna katılıyorum, düzeltilmesi gerekir. Oyunu zevksizleştiriyor. En azından 1-2 hafta takas teklif etsin. Kabul etnezsek o zaman kaçsın:smile:
 
Back
Top Bottom