Az önce baktım o 1402 modu çıktı mı? Ve Osmanlı V2 hangi padişah zamanında?Paradise said:Osmanlı V2.
Veyahut Yıldırım Bayezid zamanında geçen Ankara 1402 modunu dene.
FatihII.Mehmet said:Az önce baktım o 1402 modu çıktı mı? Ve Osmanlı V2 hangi padişah zamanında?Paradise said:Osmanlı V2.
HoooaayddaaSelamet said:FatihII.Mehmet said:Az önce baktım o 1402 modu çıktı mı? Ve Osmanlı V2 hangi padişah zamanında?Paradise said:Osmanlı V2.
sen sus senin mod çıkmadı daha.Black Dead said:benim mod
Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Tuvalet kağıdı dlc olunca alıcı olacağından eminim nede olsa büyükSelamet said:Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Thug life.Cihat ve haçlıları deneSelamet said:Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Black Dead said:Tuvalet kağıdı dlc olunca alıcı olacağından eminim nede olsa büyükSelamet said:Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Selamet said:Black Dead said:Tuvalet kağıdı dlc olunca alıcı olacağından eminim nede olsa büyükSelamet said:Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Ben hiçbir yerde reklam yaptırmadım. İftira atma.Black Dead said:Onca gurupta , yerde 20-30 kişiye reklam yaptırıp milletin gözüne sokarsam anca o kadar indirir zaten .Selamet said:Black Dead said:Tuvalet kağıdı dlc olunca alıcı olacağından eminim nede olsa büyükSelamet said:Haklısın dlc liği hak ediyorBlack Dead said:O mod muydu?
Haha bunlar reklam mı ?? ilk ikisi benim. kendi modumu paylaşmam normal değil mi ?Black Dead said:Hayhay
bir kaç örnek işte.
kavga çıktığı yok. mod önermeye devam edebilirsiniz..Paradise said:Aha kavga çıktı(tartışmada olabilir) sakin!!