Taht Varisiyle Evlilik

Users who are viewing this thread

Arkadaşlar bezdim artık bunedir?Bana potansiyelin yok diyip duruyordu idare hakkı yaptım sonra yine sordum buseferde yeterli birikimin yok diyor.Ulan 2.5t param var daha ne olsun ya yokmu bu taht varisiyle evliliğin çözümü?
 
aynen incili arwa ile evlenmek istiyorum bende topragı yok emir atisten fazla topragım yok bu rıske atamam dıyor obur turlu evlenecek yoksa :grin:
 
Onur,Nam,Asker, Toprak yalan bunlar....

Bende suno leydisi İsollada yaşıyordum o sorunu. İhtilafın kaç ihtilafından dolayı olabilir ben hala İhtilafı düşürmeye çalışıyorum 80'e çıkmış Nasıl olduysa isyan çıkar diyor vermiyor. Niye diyorum vermiyosun diyo yav niye diyorum vermiyosun diyo anlamadım. Sonra 20'ye düşürdüm zar zor ikna ettim ya... yani ihtilafından dolayı olabilir İhtilafını öğrenmek için Notlar-Karakterler Namın yanındaki şey.

Dipnot: Benim şuan hiç toprağım yok onu tahta çıkardıktan sonra Veluca Lordu Kastoru tahta çıkardım yeni bağlandım Suno leydisine :grin:

Birde ilişkini 70 üstüne çıkar kesin verir :grin:  :twisted:
 
İncili arwa Kraliçe Bizde Kral  :wink:

Bu arada bende Müjdeyi vereyim Suno Leydisi İsolla Teklifimi Kabul Etti. Hali Hazırda Ziyafette vardı az sonra oyuna girip Evleniyoruz :grin:.
 
:neutral: Hımm... Native değil dimi oyun :d (zaten nativede yok öyle bir şey) Yani bir taht varisiyle evlenmek neden bu kadar zor! Son bir sorum var Toprakların neler :grin: Genelde İhtilafla çözülür bu iş Bilmiyorum sende bir şey olmuş gibi...
 
Back
Top Bottom